O șuetă la cafea !

grig   5 September 2011   No Comments on O șuetă la cafea !

De azi înainte, în fiecare dimineaţă voi folosi comentariile acestui post pentru a discuta cu cititorii la o cafea!

Ştiu că pentru început nu o să am mulţi parteneri la şuetă, dar sper ca aceştia să vină în curând, chiar dacă eu nu voi fi aici, se va întâmpla acest lucru foarte rar, cititorii pot posta comentarii şi discuta astfel între ei, dacă ele nu conţin link-uri vor apărea automat!

Formularul de răspuns

0 thoughts on “O șuetă la cafea !

 1. Grig

  Aşa cum m-am aşteptat, azi nu s-a înghesuit nimeni la această şuetă. Să ştiţi că nu trebuie să beţi neapărat cafea, merge şi un lăptic sau un ceai !

  Reply
 2. nae

  …N,eata si tie,….! Sunt la primul ibric acum ,asa de amorsa….Pana imi intru in parametri mai dureaza un pic….m-am culcat tarziu si m-am trezit devreme ,si desi am facut ceva treaba pana in momentrul asta ,,,fara cofeina n-am spor prea mare…

  Reply
 3. nae

  Ar trebui sa stabilesti si un orar ,ca sa stie lumea cand sa se adune la o discutie ,… vezi bine ca nu toti bem cafeaua la aceeasi ora…..:-) doar ai spus (la un moment dat ) ca lucrurile bune demareaza mai greu ….
  Articolele sunt ok,de bun simt si mai ales de actualitate…Sigur voi mai da cu parerea pe masura ce voi parcurge mai multe dintre ele….

  Reply

Leave a Reply