Nou: link dofollow !

grig   16 November 2011   No Comments on Nou: link dofollow !

Fiecare dintre noi ne dorim pentru blogul nostru cât mai multe comentarii şi cât mai multe legături dofollow către blogul nostru, de aici mi-a venit ideea de a face următoarele modificări pe blog.
1. Oricine se poate înregistra ca şi utilizator al blogului, în limita a 100 de utilizatori, iar odată înregistrat şi autentificat va putea posta comentarii care vor avea câte o legătură dofollow către unul din cele mai recente 10 articole de pe blogul său!
2. Utilizatorii neautentificaţi vor primi şi ei o legătură cu atributul “nofollow” către ultimul articol publicat pe blogul lor.
3. Îmi rezerv dreptul de a şterge contul oricărui utilizator care prin comentariile sale lezează regulile bunului simţ. Atenţie, voi fi subiectiv!

Aştept părerile voastre!

0 thoughts on “Nou: link dofollow !

 1. grig Post author

  Am vrut doar să evit reproşurile gen, eşti subiectiv! Normal că sunt, pentru că am o personalitate, şi toţi cei ce avem o personalitate, fie ea mai puternică sau nu, suntem subiectivi!

  Reply
 2. paispe net

  Eu nu stiu care\’i faza cu nofollow so dofollow, nu ca m-ar fi si interesat. Am un plugin care face toate linkurile dofollow si cam aia e.

  Reply
 3. Bogdan

  eu n-am alergat niciodata dupa link-uri. si eu vreau comentarii pe blogul meu dar sa fie ontopic si eventual constructive, nu doar la numar…

  Reply

Leave a Reply