La ce folosește un blog

De ceva vreme m-am procopsit cu microbul blogăritului. Această boală ma obligat să învăţ multe lucruri printre care şi puţin php, destul însă încât să pot scrie de la zero un mic script menit să înlocuiască o pereche de zaruri. Dacă vrei să-l încerci ai pagina “Dă cu zarul!” la dispoziție. Poate că multora o să vi se pară pueril, dar pentru mine, care în urmă cu 2 luni nu ştiam cu ce se mănâncă php-ul, este chiar o realizare!
În concluzie: blogul te obligă să înveţi lucruri noi şi acest lucru este suficient!

Legături sponsorizate:

0 thoughts on “La ce folosește un blog

 1. Jteph

  Bravo. Și eu vreau să mă apuc de învățat mai multe într-ale programării doar că momentan nu prea dispun de timp. Ține-o tot așa!

  Reply
 2. Lavinnia

  Hey, bravo! Din blogarit mai inveti si sa scrii corect dpdv gramatical.
  Eu la inceput scriam pe messenger cu k, sh, tz, si multe alte prescurtari d\’ale messului.
  Dar de cand am inceput sa scriu pe blog, scriu destul de corect, imi cer scz daca intalnesti cateva greseli, sunt doar din neantentie sau graba, samd.

  Succes cu blogul.

  Reply
  1. Grig

   Intr-adevar, nu de multe ori am fost nevoit sa consult dex-ul pentru a nu ma face de \”cacao\” in fata cititorilor ! Mult succes si tie in tot ceea ce vrei sa faci !

   Reply
 3. Pato Basil

  Interesant… poate faci un random pentru 6 din 49 :D… eventual daca o sa castige cineva iti doneaza si tie o suma frumusica 😀 asa la barbut hmmm, mai bine nu

  Reply

Leave a Reply