Un abuz Romtelecom ?

Căutare condoleanţe - Romtelecom

Căutare condoleanţe - Romtelecom

Am net de la Romtelecom şi de vreo câteva zile îmi redirecţionează din când în când browserul unde vor ei, adică spre un nou site pe care vor ei să-l facă!
Ce căcat!
Păi eu vă plătesc abonamentul la internet pentru a vedea ce pagină vreau eu nu să mă sâcâiţi voi ca idioţii cu întrebări tâmpe!
Normal că nu vreau!
Am cont pe myAccount, atunci când îl accesez o fac pentru că vreau eu, şi fiind site-ul vostru puteţi să vă faceţi reclamă la ce serviciu vreţi voi, dar nu-mi redirecţionaţi voi accesul la internet către ce pagină vreţi voi şi când vreţi voi!!!
Îmi înregistraţi cumva şi istoricul navigării pe net?
Vai de steaua voastră, continuaţi tot aşa şi veţi ajunge în 2 – 3 ani la faliment!

0 thoughts on “Un abuz Romtelecom ?

 1. Bogdan

  ce te mai complici sa-i reclami? renunta la ei… si daca toti ar face asa, abia atunci o sa-i doara intr-adevar

  Reply
 2. Havrince Daniel

  Eu am fost doar odata restrictionat si mi-au afisat un mesaj ca am o factura restanta(nu am clicknet). Dar cred ca au gresit ca eu platisem tot, si nu am mai mers sa vad ce s-a intamplat si nici nu m-au dezlegat.

  Reply
 3. paispe net

  Sunt idioti … asta e ca si cu reclamele popup de pe siteuri. Cand imi apare tot rahatul ala in fata ies instant, nu ma bucur.

  Reply
 4. Perfu

  Am avut si eu o patanie cu cei de la Romtelecom si nu recomand sa aveti servicii de la teparii de la Romtelecom . Au servicii de 2 lei , support pe care-l platesti si care este de cea mai porasta calitate … In 2 cuvine Romtelecom este o companie de inselatorii !

  Reply
 5. harry

  Chestia asta e doar un amarat de spam. Din pacate spamul nu este un motiv intemeiat sa renunti la furnizarea unor servicii de care esti legat printr-un contract. Astea le putem numi nimicuri pe langa realele abuzuri facute de RTC

  Reply
 6. Dragnea Catalin

  Instalez internet(clicknet),Televiziune(Antena Dolce) si Telefonie fixa in orice localitate din tara ! Relatii la telefon 0731 xxx 05x Catalin Dragnea
  * comentariu moderat

  Reply
 7. cristi.cluj

  Aveti gtija cu serviciile oferite de Romtelecom, ca va fraieresc pe fata. Promit ca ofera un serviciu iar apoi il schimba. De explemplu> In anul 2009 am incheiat cu Romtelecom un contract de internet fiind promotie prin care promiteau ca daca faci contract pe 3 ani iti ofera un laptop cadou. In anul 2010 am fost sunat de Romtelecom oferindu-mi reducere la internet si televiziunea iNational-gratuit daca prelungesc contectul cu inca doi ani. Dupa ce am incheiat acest contract in factura mi-a aparut rata-laptop, dupa o perioada televiziunea nu a mai fost gratuita pe motiv ca nu mai au in portofoliu iNational doar iVariat. In final am reusit cu ajutorul OPC sa scap de aceasta firma de c…t.

  Reply
 8. Radu

  Renunta la ei asteapta sa se termine contractul daca mai esti pe contract si apoi reziliaza-l . Sunt niste smecheri oricum.

  Reply
 9. Tidi

  Redirectionarea e cauzata de noua \”personalizare\” cu ajutorul celor de la Phorm . Adica , unde te duci nu esti singur!! Cauta pe forum softpedia , la sectiunea romtelecom .
  Chiar daca nu ai aplicat (opt-in) , tot vei fi \”analizat\” . Ai sa observi ca viteza o sa scada , uneori dupa n\’ refresh-uri , poate apare ce cautai .

  Reply
 10. Florin

  Romtelecom face trafixc shaping si DNS throttling la greu. Ia dati ping pe un server de torrente si nu va va rapsunde. Schimbati DNS-urile de Romtelecom cu altele de pe afara (8.8.8.8 sau 8.8.4.4)!

  Reply

Leave a Reply