Duzina de cuvinte – Incapabil

Astăzi mă simt  incapabil de a evolua, de a fi destul de versatil pentru a parcurge drumul alambicat către niciunde. Nu m-am desprins încă de planurile din copilărie, dar drumul către acele ţinte nu este aşa de scurt pe cât îmi imaginam eu că va fi.

Astăzi am sărbătorit în mod  involuntar 13.264 de zile pe acest Pământ. Uitându-mă în urmă, pentru a-mi vedea inocenta de altă dată am observat doar zadarnice zbateri. Un tremurat nătâng îmi zmulse cireasa tortului de sărbătorit făcându-mă să-mi revizuiesc ţelurile căci degeaba sunt captusit cu bune intenţii fiind sortit să-mi păstrez locul pe care îl am, să fac parte din clasa socială de  margine.

Găsiţi şi la: virusache, sara, mitzaabiciclista, redsky, psi, anaid, rokssana, almanahe,abisuri, cita, scorpio, valentina cele 12 cuvinte, parte a provocării 39

0 thoughts on “Duzina de cuvinte – Incapabil

 1. cita

  la multi ani, Grig, dar daca tot ne-ai spus de cate zile esti pe pamant, indura-te si ne spune si de cati ani caci eu am fost cam slabuta la matematica! 🙂

  Reply
 2. Pingback: duzina de cuvinte -12- cireasa « Rokssana's Blog

 3. Pingback: psi-words » duzina de cuvinte- gand

 4. mitzaabiciclista

  huh, m-ai făcut să scot calculatorul şi să-ţi calculez vârsta în ani.
  La mai multe zeci de mii zile deci ;))

  Reply
 5. Pingback: Un blog de poveste » Blog Archive » Duzină de cuvinte….pe ţigăneşte

 6. grig Post author

  Eu vă mulţumesc pentru urări, ele sunt binevenite oricând! Cei ce au folosit calculatorul au realizat faptul că nu a fost chiar ziua mea de naştere. A fost o zi în care anumite evenimente m-au făcut să fiu un pic mai melancolic şi să-mi privesc trecutul şi perspectivele de viitor dintr-un alt punct de vedere, cam aşa cum se întâmplă deobicei atunci când mai trecem un an pe răbojul vieţii!

  Reply

Leave a Reply