Curvăsăreală politică pentru București

Nu înţeleg de ce este o aşa miză mare scaunul de primar al Bucureştiului. A început deja lupta pentru primăria capitalei şi această confruntare scoate la iveală toată curvăsăreala din politica carpatină. Cine participă la această curvăsăreală?
În “pole position” se află actualul primar, doctorul Sorin Oprescu, care a anunţat că va candida independent dar că va fi sprijinit de USL!?
Oprescu este un doctor foarte apreciat şi a reuşit în politică pentru că este slobod la gură, e drept că din gură zice bine. Mai are şi un umor sarcastic ce prinde la public. Are şi realizări, ce-i drept: a finalizat pasajul Basarab, păcat că a apărut o gaură în el la câteva săptămâni de la inaugurare; a finalizat Stadionul National Arena, dar din nefericire toată măreţia sa a rămas pătată de un gazon oribil (se pare că e o mică scăpare de proiectare, o chestie cu microclimatu’) şi renovează Primăria, fix după ce a realizat că a aruncat o poală de bani în campania prezidenţială!
USL-ul e o chestie pe care nu am înţeles-o … Eu am învăţat că “+1-1=0”, cam aşa s-a întâmplat şi cu formaţiunile din opoziţie după ce au fost inspirate de “flacăra violetă” să se strângă în braţe, s-au sufocat reciproc!
Partidul Conservator (îmi lasă impresia că este un partid al parveniţilor) îl propune pe unu’ care se intituleză “Piedone”, chiar şi maşina sa de serviciu are numărul “b-**-pie”, dar care nu a ştiut să dea cu pumnu’ decât în mese pentru a face vâlvă şi asta până ce a prins şi el un pic de cheag şi un os de ros! Este adevărat că, în schimb, este primarul care a reuşit să lase ceva vizibil în urma sa: câteva spaţii verzi şi părculeţe, străzile curate, tremură toţi angajaţii din subordine în faţa sa! (unu’ nu mişcă în front) Chiar am surprins o discuţie între doi locuitori din sectorul 4 din Bucureşti a cărei idee era cam următoare: “O fi luat şi ăsta comisioane şi alte halea dar măcar se mai vede câte ceva: un parc aranjat, un spaţiu verde, băncuţe peste tot, luminiţe de iarnă, câte un bolovan aruncat cu stil de dizain …”. Dar piedone de berceni are şi câteva pete mari din care cea care a rămas şi va rămâne mult în memoria colectivă este chestia aia cu carnetu’ de şoferi, care prea e cusută cu aţă albă!!! Aaaaaa … da’ parcă PC-ul nu era aliat cu PSD-ul şi nu făcea şi el parte din USL? Ce încâlceala dracu’!
Nu am pomenit de încă de două forţe politice:
PD-L-ul joacă rolul parşivului în toată povestea asta … el este “Lăcătuşul” Naţionalei Politice a României, se aruncă în careu şi se zvârcoleşte până îi dă careva voie să înscrie de la 11 metri, crede că această tactică va da roade şi totuşi în cazul în care ratează lovitura de pedeapsă, este pregătit cu un PP mic ascuns tiptil în careu şi care este pregătit ca la nevoie să-i sufle mingea lui Dan Diaconescu şi în direct şi în reluare!
Cu aşa curvăsăreală în politica Dâmboviţeană eu nu am decât o singură speranţă, să iasă DD preşedinte cu o susţinere parlamentară de cel puţin 80% şi să ne facă un duş rece, poate aşa ne trezim la REALITATE!

0 thoughts on “Curvăsăreală politică pentru București

  1. Pingback: Curve în București | blog.gtd.ro

  2. Bogdan

    a reusit in politica, la fel ca Basescu, pentru ca stie sa se comporte badaraneste. iar in RO, treaba asta prinde bine

    offtopic: ai o leapsa la mine…

    Reply
  3. Pingback: Trotuarul lui Piedone | La Grig ...un blog cu bun simţ!

Leave a Reply