Cel mai bun trafic pe blog …

Există bloguri care primesc mai mult trafic de la motoarele de căutare decât de la alte bloguri, cum este şi cazul acestuia. Eu nu ştiu dacă acest lucru este de bine sau nu pentru monetizare sau ce strategie să aplic pentru a rentabiliza blogul. Ştiu că vor exista voci care vor critica ideea de a face bani din blog spunând că un blogger adevărat scrie din plăcere şi nu pentru bani dar totuşi susţinerea unui blog implică şi investiţii în bani şi timp. Cum o vorbă celebră spune că “timpul înseamnă bani” eu aş spune că e nevoie de bani pentru a produce conţinut cât mai util. Prin urmare aş dori, dacă se poate, câteva sfaturi.

0 thoughts on “Cel mai bun trafic pe blog …

 1. C.L.M.

  Eu n-am nimic impotriva celor care fac bani cu blogul 🙂 e alegerea fiecaruia pentru ce si de ce scrie:) o zi buna

  Reply
 2. Bogdan

  eu sunt perfect de acord cu monetizarea. chiar ma gandesc sa fac si un articol in care sa explic de ce, poate inteleg si batmanii care zic nu le trebuie dar apoi plang ca n-au bani de un host profesional si altele necesare blogului…

  nu-mi permit sa-ti dau sfaturi, dar cred cu tarie ca cititorilor fideli trebuie sa le oferi calitate iar celor de pe google… buci si tate. despre orice ar fi vorba intr-un articol, majoritatea unicilor veniti din google vor face click pe imaginea unei vagaboante inserata in sidebar 😛

  și odata ce l-ai prins… te descurci tu intr-un fel…

  Reply
 3. Perfu

  Cei care te critica sau te vor critica ca doresti sa faci bani din blogigng sunt persoane invidioase si frustrate , cel putin asa este in cazul meu . Dupa 4 ani de blogging am ajuns sa fiu haituit , injurat de diversi haiteri frustrati ca blogul meu produce , si blogurile haiterilor nu produc nici macar de o bomboana 🙂

  Reply
 4. grig Post author

  Încă nu am ajuns atât de cunoscut încât să fi hăituit … ştiu că mai am mult de muncă dar sper să ajung şi ziua aceea!

  Reply
 5. Perfu

  Atunci sa vezi show .. si sa vezi cum copilasii de maxim 16 ani cum te injura , te critica si cum devin ei invidiosi pe munca ta :))

  Pe mine ma amuza cand vad copilasii astia obsedati de ce anume fac eu pe blog , cum ei sa imi dea sfaturi despre cum sa scriu , si despre ce sa scriu si cand ma uit pe blogurile lor nu vad nici un articol personal vad numai videoclipuri de pe youtube , warez-uri si alte porcarii :))

  Dar sa vezi ce marfa o sa fie 😀

  Reply
 6. StafidutZ

  In lumea \”bloggerilor\” toti sunt buni la criticat , dar nimeni nu-ti da un sfat,gen \”frate, uite daca ai pune chestia aia acolo ar da mai bine\”. NIMENI.

  Cat despre bani, NU cred ca este cineva care nu ar vrea sa faca bani cu blog-ul lui, daca zice cineva asta eu il scuip, ca nu-l cred. TOTI ne dorim sa facem bani cu blog-ul e o sursa de venit, primesti nu dai, asa ca….

  @bogdan, google-ul mi-a suspendat un cont ca aveam buci si tate \”articole pentru adulti\” , deci nu cred ca-i buna ideea, dar ai dreptate \”FRUMOSUL\” atrage! :-))

  Reply

Leave a Reply