Baba e nebună?

grig   13 September 2011   No Comments on Baba e nebună?

O băbuţă şi-a făcut o ocupaţie de bază din a hrăni câinii comunitari din apropierea locuinţei sale. O face cu toată responsabilitatea depunând un efort considerabil şi în ciuda vorbelor de ocară pe care le suportă cu stoicism, gen: ‘ babă nebună’.
Se gândesc oare aceia ce lovesc atât de crunt cu vorbele că poate sărmana femeie a ajuns la concluzia că majoritatea câinilor au sufletul mai curat decât oamenii sau că prin ceea ce face ea ajută şi la siguranţa lor?

Legături sponsorizate:

0 thoughts on “Baba e nebună?

  1. Just Me...Carla

    …atunci cand lumea are obiceiul de a judeca se numeste ignoranta,nepasare ,etc….insa ei nici macar nu-si pot da seama ca defapt se judeca pe ei insisi,tocmai isi pregatesc un viitor calvar pe care vor ajunge sa-l traiasca \”din plin\”……ai un suflet minunat prietene !!!!

    Reply
  2. paispe net

    Eu consider ca e inconstienta nu nebuna. Ma uit la toti \”iubitorii de animale\” care otrocolesc 50 de cotarle care se inmultesc( de discutat daca de la trai sau ca idiotii de la primarie ai alearga sa-i sperie, prind 2-3 si restul se indarjesc si mai mult pe treaba asta) si tot asa. Nu-si ia nimeni un patruped pe proprie raspundere si intretinere dar hranitori sunt garla…

    Reply

Leave a Reply