Grig – câteva cuvinte …

În calitate de deținător și autor al siteului www.lagrig.ro îmi doresc ca acesta să fie locul în care îmi exprim ideile și opiniile personale dar și calea prin care să împărtășesc lumii întregi din cunoștințele dobândite în timp, atât în mod direct, prin studiu, cât și în mod indirect, prin experiența personală.

Articole recente:

FILOSOFII

Posts not found

PĂRERI

Mă amuză Dragnea …

Mă amuză Dragnea …

Nu am mai urmărit de mult timp viața politică din Romania, dar mă amuză Dragnea teribil … îmi place cum își dă el cu stângu’n dreptu’ … parcă ar juca la Națională! Se pare că Ponta este mult mai inteligent decât a lăsat să se vadă, a sărit în ajutorul… citește »

0 comments
Cele mai bune aparate de aer condiționat …

Cele mai bune aparate de aer condiționat …

Deși nu este destul de cunoscută în rândul consumatorilor casnici, cea mai bună marcă în domeniul aparatelor de aer condiționat și a sistemelor de climatizare este Daikin. Majoritatea instalațiilor de climatizare profesionale poartă sigla Daikin, chiar și în marile lanțuri comerciale. Acum, aparatele de aer condiționat Daikin se pot găsi… citește »

0 comments
succes

Pauzele lungi și dese, cheia marilor succese!

Am luat o pauză destul de lungă de la acest blog. Am încercat să mă dedic mai mult familiei și celor lumești. Văd că acest blog are o oarecare stabilitate în ceea ce privește numărul de vizitatori, ceea ce e de bine! Nu am de gând să renunț la a… citește »

0 comments

SITE-URI

Posts not found

Creare și promovare site-uri
Îmi pun la dispoziție cunoștințele dobândite în timp pentru a crea și / sau promova site-uri. Pentru detalii vizitați wtw.ro »
Creare logo-uri
Pot concepe și realiza logo-ul care să vă reprezinte afacerea. Identitatea vizuală este foarte importantă în promovarea serviciilor dumneavoastră. Pentru a cere o ofertă de preț contactați-mă! »
Articole sponsorizate
Scriu și public articole sponsorizate pe diverse site-uri / bloguri. Pentru a afla mai multe detalii, contactați-mă! »
Mentenanță site-uri
Vă pot ajuta să rezolvați orice problemă legată de felul în care arată sau se comportă site-ul dumneavoastră. Pentru a afla mai multe detalii, contactați-mă! »