Grig – câteva cuvinte …

În calitate de deținător și autor al siteului www.lagrig.ro îmi doresc ca acesta să fie locul în care îmi exprim ideile și opiniile personale dar și calea prin care să împărtășesc lumii întregi din cunoștințele dobândite în timp, atât în mod direct, prin studiu, cât și în mod indirect, prin experiența personală.

Articole recente:

FILOSOFII

Posts not found

PĂRERI

Ce fel de coșuri stradale de gunoi ar trebui să existe?

Ce fel de coșuri stradale de gunoi ar trebui să existe?

Prin București sunt montate din loc în loc niste coșuri de gunoi stradale din plastic ce au pe ele o mică plăcuță metalică ce ar trebui să fie folosită pentru a stinge țigara înainte de a fi aruncată în respectivul coș. Cred că nu sunt preferate coșurile metalice deoarece fierul… citește »

2 comments
cd-press-manual-mate-cls-I-pag-7

Manualul de Dirigenție și manualul de Educație Fizică

Ghiozdanele mult prea grele se vor a fi încărcate cu încă două manuale, pentru orele de Dirigenție și Educație Fizică. Învățământul românesc se află pe o culme a performanței și, pentru a nu aluneca pe o pantă regresivă, mult-prea-înțeleptul ministru Liviu Pop a decis să mai scoată “la licitație” înca… citește »

2 comments

Călugării și călugărițele au asigurare medicală

Personalul monahal al cultelor recunoscute de statul român beneficiază de asigurare medicală, contribuția acestora fiind plătită din bugetul de stat. Eu nu reușesc să înțeleg de ce trebuie să suporte bugetul statului contribuția la asigurarea medicală a unor cetățeni care decid de bună voie și nesiliți de nimeni să devină… citește »

0 comments

SITE-URI

Posts not found

Creare și promovare site-uri
Îmi pun la dispoziție cunoștințele dobândite în timp pentru a crea și / sau promova site-uri. Pentru detalii vizitați wtw.ro »
Creare logo-uri
Pot concepe și realiza logo-ul care să vă reprezinte afacerea. Identitatea vizuală este foarte importantă în promovarea serviciilor dumneavoastră. Pentru a cere o ofertă de preț contactați-mă! »
Articole sponsorizate
Scriu și public articole sponsorizate pe diverse site-uri / bloguri. Pentru a afla mai multe detalii, contactați-mă! »
Mentenanță site-uri
Vă pot ajuta să rezolvați orice problemă legată de felul în care arată sau se comportă site-ul dumneavoastră. Pentru a afla mai multe detalii, contactați-mă! »