Grig – câteva cuvinte …

În calitate de deținător și autor al siteului www.lagrig.ro îmi doresc ca acesta să fie locul în care îmi exprim ideile și opiniile personale dar și calea prin care să împărtășesc lumii întregi din cunoștințele dobândite în timp, atât în mod direct, prin studiu, cât și în mod indirect, prin experiența personală.

Articole recente:

FILOSOFII

Posts not found

PĂRERI

Trebuie să ne pregătim de săniuș

Oameni penibili

Astăzi am întâlnit un om ieșit din comun de penibil, și-a ascuns mașina sub o copertină pentru a o feri de ploaie, apoi a plecat spre casă prin ploaie cu toate că străzile sunt destul de goale. Îmi pare penibil să dai 1800€ pe o mașină iar, mai apoi să-ți… citește »

1 comment

La ce folosește gramatica?

În școli sunt chinuiți copiii pentru a învăța gramatica limbii române. Un chin inutil, deoarece nu mai sunt utile aceste cunoștințe nici pentru a profesa ca jurnalist!

2 comments
viitorul nu e roz

Viitorul nu e roz …

V-ați uitat la știri azi? Eu m-am uitat … după câteva săptămâni bune, am apucat să dau drumul la televizor pentru a urmări știrile. M-am simțit de parcă urma sfârșitul lumii. Autorități care împiedicau oameni să voteze folosind excesiv forța. Nu în Asia, Africa sau America Latină, ci în interiorul… citește »

2 comments

SITE-URI

Posts not found

Creare și promovare site-uri
Îmi pun la dispoziție cunoștințele dobândite în timp pentru a crea și / sau promova site-uri. Pentru detalii vizitați wtw.ro »
Creare logo-uri
Pot concepe și realiza logo-ul care să vă reprezinte afacerea. Identitatea vizuală este foarte importantă în promovarea serviciilor dumneavoastră. Pentru a cere o ofertă de preț contactați-mă! »
Articole sponsorizate
Scriu și public articole sponsorizate pe diverse site-uri / bloguri. Pentru a afla mai multe detalii, contactați-mă! »
Mentenanță site-uri
Vă pot ajuta să rezolvați orice problemă legată de felul în care arată sau se comportă site-ul dumneavoastră. Pentru a afla mai multe detalii, contactați-mă! »