Am fost surprins de ardoarea cu care Dorian Popa își „cerea scuze” pentru faptul că s-a plâns că i-a venit factura la energie electrică aproape 2000€. A început să bage texte cum că el și consumă, că erau vorba de 4000 de kWh pe care i-a consumat și că își permite și că asta e … și că, totuși, nu a fost păcălit de furnizorul de energie electrică …

Cum să nu te simți „păcălit” atunci când prețul energiei electrice sare de la un 0.70 lei la peste 2 lei / kWh?

Dacă tu, Dorian Popa, ai avut șansa ca norocul să îți surâdă și să reușești a te ridica peste pleabă ca și nivel de venituri, trebuie să ții cont de faptul că majoritatea oamenilor cu care interacționezi atunci când te duci să îți cumperi un suc sau să-ți faci plinul la mașină, oameni de care depinzi, pentru că, dacă ei nu te-ar fi apreciat și dacă ei nu ți-ar aprecia munca, tu nu ți-ai mai permite să spui că 2000€ / lună pentru energia electrică este o sumă acceptabilă, acei oameni nu au un venit de 1000€ / lună și aceia dintre ei care se încălzesc cu ajutorul energiei electrice vor fi terminați dacă vor trebui să plătească la iarnă 4000 lei/lună pentru 2000 kwh.

Se vede pe tine dragă Dorian că ești plin și mândru de ceea ce ai realizat și că vrei să te pui bine cu oamenii influenți din această țară, dar ține cont de faptul că prostia acestora a făcut posibilă creșterea de 300% la prețul energiei electrice și ia atitudine! Pune-te în pielea celui care muncește 10 ore pe zi timp de o lună doar pentru a-și plăti factura la energie electrică, pentru că acela este cel care îți asigură atât veniturile cât și serviciile de care beneficiezi!

A încercat Dorian Popa să pară că nu-i chiar așa de indiferentă creșterea de 300%, în videoclipul de mai jos, dar a dat-o cu bâta’n baltă spre final când a încercat să arate că dracul nu-i așa de negru și că se poate și mai rău, menționând prețuri de 5 lei/kWh la un alt furnizor, fără să facă nici o clipă referire la adevăratul comparator de prețuri de pe site-ul ANRE, unde se vede clar că mai există pe piață și furnizori cu tarife decente, tot ce trebuie să facă oamenii este să facă piața concurențială să se miște și să-i bage în faliment pe acei furnizori cu prețuri exorbitante!

Oferte în piața concurențială valabile astăzi:

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 5 comentarii

 1. Stefan

  Mie nu prea îmi plac ăștia care se laudă cu ce realizări au ei de pe urma altora.
  Că doar Dorian nu a făcut nimic remarcabil, tot oamenii de rând sunt vinovați că îi ridică pe acești indivizi.

  Sunt multi ca el care vor dispărea curând…nu e chiar așa de roză viața astora de se filmează prin case scumpe și cu mașini de lux…curând ii veți vedea pe la casele de amanet.

  1. Tudorache

   Nu vor ajunge la amanet, pentru că au un venit destul de sigur și destul de mare încât să nu mai ducă grija banilor până la bătrânețe.

   Ideea e că nu însemni nimic pentru ceilalți daca nu îți folosești influenta pentru a schimba felul în care merg lucrurile în tara asta.

 2. Pato Basil

  Din pacate realitatea, facand abstractie de D.P., este ca cineva se joaca cu vietile noatre. Si aici nu ma refer doar la Romania…are intampla pe plan Mondial. Fiecare tara, cel putin din Europa, trece prin niste chestii cel putin ciudate.
  Sa mergi la hotel iarna si sa te lovesti de 17-18 grade si sa ai si bebelus, in tari „civilizate” ca Germania, Tarile de Jos, Granta, Italia…nu cred ca e de colo. Asta e mergem cu resoul ca pe vremea lui Nea’ NICU.

  De preturi in Romania nu mai zic…ca ne baga in mormant astia de vii.

  1. Gicu

   Zici că la Răscoala din 89 au zis că poa’ să se aleagă praful de Românica, românii care vor să muncească sa o ducă bine nu au decât să vina la noi să muncească și să o duca bine, de tara … aleaga-se praful.

 3. LAURENTIU

  tot timpul Dorian Popa artistul ce artist e asta nu stiu de unde a aparut nu stiu cine il apreciaza ptr cine e el?E un neica nimeni un drogat a bagat ceva steroizi in el face bani pe seama voastra si pe urma se lauda cu ce are prost e cine il ajuta sa faca banii astia DORIAN POPA artistul asa citesc mereu bai frate ce artist