Vanghelie vs Mugur Mihăescu alias Garcea

Mă uit la Realitatea Tv și văd cum este lăudat Vanghelie cum că ar avea destui activiști care știu să mobilizeze oamenii chiar cu câteva zile înainte de alegeri, dar chipurile fără bani.

M-am cam săturat de șatra lui Vanghelie și de nesimțirea sa. Ajutoarele sociale de la “Primăria Sectorului 5” nu se acordă decât pe bază de “parandelâc”, poliţia comunitară este dotată cu Santa Fe-uri, că doar nu se poate merge în misiunile de colectare a şpăgilor cu Dacii, că le stă în gât inculţilor maşinile sub 10.000 de euro, magazinele de vise sunt în largul lor în sectorul lui “care este” ca şi bişniţa cu ţigări de contrabandă şi alte asemenea “afaceri”, cât despre siguranţa cetăţeanului …

Aş prefera un primar independent, cu ceva inteligenţă creativă precum Mugur Mihăescu!

Cred că nu sunt singurul care gândeşte aşa. Majoritatea bannerelor electorale cu care s-a dotat fiecare stâlp din sectorul 5 au devenit locul unde tinerii îşi manifestă repulsia faţă de un aşa primar.

Cred că adăugirile de pe afişe sunt stimulate de valoarea ceasului.

Un sfat pentru Ponta: dacă tot eşti la butoane şi vrei să mai rămâi şi anul viitor, dă liber la cercetari şi bagă-ţi colegul de partid unde îi e locu’ chiar înainte de alegeri, pierzi un primar dar câştigi patru ani de guvernare!

 

0 thoughts on “Vanghelie vs Mugur Mihăescu alias Garcea

  1. Ionut

    Ce-mi palce mie de cetatenii sectorului lui \”Care este\”. Se plang ca e mare coruptie in sector, ca s-au umplut strazile de drogati si boschetari dar can o fi la vot or sa ramana cu totii in case si o sa-i lase sa voteye doar pe nehalitii care merg la vot pentru a primi o punga cu zahar sau cativa lei. Deja sun cozi la \”ajutoare\” in sectorul 5.
    Sa-l voteze in continuare pe Vanghelie ca la anu nu vor mai avea loc de drogati.

    Reply

Leave a Reply