Steliștii sunt fericiți

Steaua s-a calificat în optimi și acest lucru a adus multă fericire în sufletul unor steliști!
Cine știe?
Poate că sportul românesc își va reveni, dacă nu în totalitate, măcar fotbalul sa triumfe și să bucure sufletele românașilor, să avem și noi motive de mândrie că destul ne-au jucat trufia în picioare politicienii de aici și de aiurea.

Legături sponsorizate:

7 thoughts on “Steliștii sunt fericiți

 1. cartonic

  salut! ai lipsit o perioada, ai revenit si mai nou te-am vizitat de cateva ori dar nu te-am mai comentat cam de multicel. Nu vreau sa mi-o iei in nume de rau dar ca sa pot comenta trebuie sa citesc articolele si nu stiu ce are tema ta dar se vede textul mult mai pronuntat decat titlul si ma dor ochii.
  De ce nu-i pui blogului o tema de pe net? Mereu am avut necaz ca sunt atatea teme misto(multe chiar gratuite) si pe bloguri vad numai porcarii.

  Reply
 2. Grig Post author

  Sunt multe chestii care trebuiesc puse la punct și CSS-ul îmi mănâncă tot timpul liber, tema nu o schimb căci este foarte maleabilă.
  P.S.: Am intrat un picuț pe colle.ro și brrrr … ai trecut de 50 unici pe zi cu tema aia?

  Reply
 3. cartonic

  M-a interesat sa-mi placa mie, e facuta de mine pe un framework(banuiesc ca tot maleabil o fi si asta) si sa fie lizibila cel putin in varianta cu lumina aprinsa, unicii nici nu-i stiu ca oricum am facut pauze si multe, asa ca m-ar mira sa fie si astia.
  In fine daca asta e un raspuns la sfatul pe care ti l-am dat eu, gen ba pa-mati, m-as simti cat se poate de jignit sa existe o comparatie intre tema mea si ce ai tu. Nu sunt expert, si mie mi-a mancat timp CSS-ul dar se pare cu mai mult folos.

  Reply
  1. Grig Post author

   Intentia nu a fost sa te jignesc, ideea e mult mai simpla: o tema nu trebuie sa fie prietena doar cu cititorii ci si cu motoarele de cautare, trebuie facut un compromis.
   Gusturile nu ar trebui sa se discute, mie imi pare destul de lizibila si tema aceasta, totusi am tinut cont si de parerea ta si ti-am dat dreptate, am diferentiat un pic mai mult titlul de restul continutului, ceea ce inseamna ca ti-am apreciat sugestia.
   Cu toate astea nu pot sa nu remarc faptul ca tema lui Bogdan, la care ai lucrat si tu (din cate am inteles) arata mult mai bine decat a ta (si a mea) si este si SEO friendly!

   Reply
 4. cartonic

  Tema respectiva nu mai arata absolut deloc cum a fost ea modificata, defapt nici nu l-am ajutat atat de mult pe atunci ca n-aveam rabdare. Mie nu-mi place (imi stie parerea dar daca lui ii place e cel mai important) dar oricum pe cat e de simpla si veche(tema originala de la care a pornit are vre-o 4 ani) ca lizibilitate e ani lumina fata de a ta.

  Si cam asta e, eu o sa raman cu tema mea care mai e si varza pe partea de SEO(o sa fiu sincer cu tine, nu m-am ocupat niciodata in mod special de asta, am lasat-o la cum o fi. Prea multi experti SEO sa mai fiu si eu unul…), Bogdan cu a lui si tu cu a ta mai ales ca arata superb. Imi pare rau(nu sunt ipocrit cand o spun) ca am insirat atat de mult discutia asta pe nimic dar probabil n-o sa te mai comentez pentru ca ar trebui sa te citesc intai si ma dor ochii chiar daca fontul pe care l-ai pus arata bestial in tot ansamblul temei. Sau butonul de reply comment care nu face nimic(banuiesc ca e tot un feature pentru SEO).

  Reply
 5. Grig Post author

  @cartonic Doar un sfat îți mai dau, cât se poate de prietenesc, fă-ti un control la Oftalmologie. Durerea de ochi poate avea cauze multiple, vezi aici.

  Reply
 6. Gicu

  @cartonic Fratili meu, ejti muci!
  Am vazut articolul asta si am dat din gresala si pe colle.ro.
  Ba frate, cum p*la mea poti sa scrii in halul ala ma? Citez:\”E gratis dar asta e partea interesanta pentru ca face destul de multe pentru banii astia\” ?????!!!!!!
  Ba frate, aici m-am oprit si gata. M-am cacat pe mine de ras timp de 5 minute …

  Reply

Leave a Reply