O oră de alergare în parc

Pentru a reuși să îmi țin inima în formă și pentru a mai arde din caloriile suplimentare mi-am propus ca în fiecare dimineață să alerg timp de o jumătate de oră, împreună cu copilul, în parc. Am ales Parcul Carol pentru că este mai aproape și pentru că are o vegetație destul de bogată.

Vă recomand să încercați și voi acest exercițiu și vă garantez că vă veți simți forte bine și foarte în formă toată ziua.

Ora de sport - Parcul Carol

5 thoughts on “O oră de alergare în parc

 1. Nell

  Si eu mi-am propus, dar pana la pus in practica… mai e. Un aport suplimentar de oxigen in organism prin exercitii fizice da o alta perspectiva sanatatii lui.

  Reply
 2. Andrei

  In ziua de azi suntem siguri ca doar alergatul (sportul) a mai ramas singurul lucru sanatos pe care-l putem face… Si eu mi-am propus sa fac acest lucru cat de curand!

  Reply
 3. Paul

  Eu mi-am propus sa nu mai mananc KFC, MC, Dristor Kebab dar e atat de greu si tot mai scap pe la Sping Time, in plus imi e lene de mor sa alerg

  Reply
 4. Claudiu

  Si eu incerc sa alerg sa scap de un surplus se 20 de kg puse dupa lasarea de fumat, din pacate, pe caldura, imi vine rau daca fac efort fizic. Pe fiu-meu nu-l deranjeaza caldura de loc, de parca e din Africa.

  Reply

Leave a Reply