Cred că am făcut-o …

Lovit crunt de o gripă, nu am avut stare. Prin urmare, în timp ce Antonescu își dădea demisia din funcția de Președinte al Senatului și Ponta se chinuia să-și faca rost de un guvern nou, eu m-am străduit să optimizez acest blog cât mai mult cu putință.

valid_htmlAcum este Valid CSS3, valid HTML5 și pe deasupra primește și niște scoruri destul de bune în ceea ce privește viteza de încărcare.

Majoritatea posesorilor de site-uri sau bloguri și-au dorit si au obținut, poate aceste performanțe la un moment dat. Este foarte dificil să păstrezi scriptul curat în cazul în care folosești un CMS, pentru că fiecare modul vine cu personalitatea s-a, iar la un moment dat realizezi faptul că nu se merită să pierzi câteva ore bune doar pentru a te mândri cu un site / blog fără erori.

Dacă mai pui la socoteală faptul că până și site-ul celor de la Google, cei care emit pretenția de a încerca să promoveze un internet “curat” și rapid, are ceva erori de cod și nici la capitolul optimizare pentru viteza de încărcare nu au performanțe de nota 10, atunci îți dai seama de ce nimeni nu mai pune preț pe un cod curat.

Eu am reușit optimizarea acestui blog, acum nu-mi rămâne decât să scriu … să încerc măcar să scriu cât mai mult și despre cât mai multe chestii interesante.

3 thoughts on “Cred că am făcut-o …

    1. grig Post author

      Nu dispera … Nu sunt chiar așa greu de remediat greșelile. De regulă sunt doar câteva care se repetă sau care provoacă altele în cascadă.

      Reply

Leave a Reply