Blog nou, șablon nou!

old lagrig.roAspectul unui blog este foarte important, tocmai de aceea alegerea unui șablon pentru WordPress este foarte importantă.

Un șablon wordpress nu are legătură doar cu aspectul blogului. Șablonul este cel care ne ajută să organizăm conținutul și să-l facem cunoscut cititorilor noștrii fie ei reali sau virtuali.

… pentru că am văzut că bate un vânt al schimbărilor:

[responsive_youtube n4RjJKxsamQ]

8 thoughts on “Blog nou, șablon nou!

 1. Pato Basil

  se pare ca am inspirat pe multi sa faca o schimbare, chiar daca la mine a fost o \”fortare tehnica\”. Ma bucur ca s-a intamplat. Pune ceva mai vesel pe fundal, ma deprima ploaia de toamna.

  Reply
 2. Grig

  Imaginea de fundal se va schimba destul de des, mă gândesc să fac o categorie a blogului cu toate fundalurile folosite în LaGrig.ro v2.2.

  Reply
 3. bogdan

  pe mobil se vede naspa articolul asta. latimea paginii fuge dupa latimea clipului youtube in loc sa se micsoreze clipul.

  android, opera mobile

  Reply
 4. Grig Post author

  @bogdan Știu problemele de afișare pe Opera. Nu am avut timp de migălit la css, asta este o temă luata ca atare: Admired.
  Deocamdată am făcut 30% din traducerea ei. După ce am să-i termin traducerea în română am să pun un link spre un fișier .zip care să conțină această temă tradusă și după aceea am să-mi bag nasul și în css-ul, php-ul și html-ul ei.

  @petre Cât ne-or mai ține picioarele!

  Reply

Leave a Reply