BEJ Ionescu Marian-Daniel are un site și mult tupeu

Există un executor judecătoresc cu mult tupeu. Omul și-a făcut un site prost, a prins la câteva instituții bancare și apoi s-a apucat să recupereze creanțe. Îl interesează spiritul și litera legii doar în măsura în care poate da o mireasmă de legalitate acțiunilor sale. Profită cât poate de neștiința celor îndatorați și de anumite relații de „prietenie” și-i dă înainte cu niște executări silite.

Îmi propun să fac o investigație asupra tuturor dosarelor de executare silită, mă voi folosi de toate metodele legale pentru a demonstra eventuale ilegalități ale acțiunilor acestui birou. Am nevoie, în acest sens, de avocați buni și de informații din partea celor ce au fost executați silit de BEJ Ionescu Marian-Daniel.

6 comentarii

  1. Buna seara,am fost executata silit de acest bej,pt o datorie la zaplo.am incercat sa vorbesc cu dansul insa dintr-un ironism nu iese.trimite poprire la banca si la firma pt 1200 roni dar imi spune ca defapt am de plata 1900,ii spun ca vreau sa platesc cei 1200 si sa imi deblocheze contul dar…surpriza imi spune ca va debloca contul cand va crede el de cuviinta ca s-a platit datoria.adica chiar daca platesc cei 1200 contul nu se va debloca .ma puteti ajuta? va rog …

  2. Salut sunt in curs de executare silita de acest BEJ, momentan in proces, da pot sa afirm cu tarie ca sunt multe probleme in ceea ce priveste felul cum am fost executat. Despre informarea mea nici nu mai vorbesc.

  3. Pai am fost informat conform unui borderou de zeci de ori insa in realitate nu am fost informat niciodata nici despre creanta nici despre cesiunea creantei.

  4. Firma de cacat. Stau de 35 de minute și nu Răspunde nimeni la telefon. Dar mai au și pretenții ca tre sa aștepți 8 minute pana te preia un dobitoc de la ei

  5. Și eu am aceași problema , nu am fost informat absolut deloc nu am avut niciun contact telefonic ori de orice alta natură cu acest bej ,acum sunt executat silit iar așa zisul bej nu răspunde sub o forma apelurilor telefonice , menționez că am fost plecat din tara timp de 2 ani iar datele mele de contact nu s-au schimbat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *