Foarte multe persoane sunt nevoite să apeleze la instituții financiare mai mult sau mai puțin dubioase pentru a-și satisface anumite nevoi financiare.

Am permis publicarea unor articole despre împrumuturi pe acest blog și am început să primesc feedback de la oameni care sunt nemulțumiți de interacțiunea cu anumite instituții financiare.

Surpriza cea mai neplăcută pare să vină din partea unei instituții care, prin felul în care se prezintă, pare a fi de încredere, dar de care vă sfătuiesc să vă feriți mai tare decât de altele mai puțin prezentabile: TBI Bank.

Deși se prezintă ca și o instituție bancară, TBI Bank este foarte agresivă în relația cu clienții, nu răspunde la solicitări iar în momentul în care ai probleme în a rambursa la timp ratele (iar acestea sunt destul de mari deoarece dobânzile practicate sunt enorme), joacă totul dintr-o poziție de forță, nerespectând nici cutume, nici legi, nici directive.

În principiu te poți adresa oricărei instituții financiare, bancare sau nebancare pentru a solicita un credit, dar sfatul meu ar fi acela de a te feri de următoarele:

Desigur, lista ar putea continua, dar despre alte instituții financiare nu am destule informații din surse în care să am încredere din care să reiasă că ar avea practici neloiale față de clienți.

Dacă aveți de povestit experiențe neplăcute cu diverse instituții financiare, le voi face publice, pentru a încerca să îi ferim pe alții de a trece prin ele.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are un comentariu