Au făcut serviciul RO-Alert care folosește mai mult la enervarea decât la salvarea persoanelor, au testat luni bune sistemul de sirene și acum au început iarăși?

Arafat cred că și-a impus să enerveze românii la culme.

Tehnologia ne permite să testăm sistemele de alarmare fără a face atât zgomot inutil. Se pot face site-uri informative unde românii să se poată informa despre sunetele pe care le pot auzi în caz de pericol și semnificația acestora. De ce trebuie să sune alarmele inutil în aceste condiții?

Nici în vremurile trecute, când războiul rece era atât de actual încât la orele de dirigenție se vorbea despre efectele unui atac cu arme nucleare și chimice, despre semnificația sirenelor, nu sunau sirenele atât de mult. Erau unii diriginți mai avuți și mai dedicați care ne puneau sunete la un casetofon portabil, dar atât.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 4 comentarii

 1. Gasescu

  Am noroc că trebuie să fac liniste în casă pentru a le auzi! Cu RO-Alert e altă mâncare de pește, acele alerte le aud și fără să vreau …

 2. Perfu

  O aiureala extrem de mare cu aceste alerte , sirene . Lumea mai doarme , lumea mai vine obosita de la munca si sa inceapa sa iti urle alea in cap o ora intreaha nu e deloc ok

  1. Grig

   Hai sa nu mai fim cârcotași! M-am speriat degeaba, nu le-am auzit!