După patru ani înregistrați în biroul de credite, opțiunile de a solicita sau spera la un alt împrumut sunt eliminate. A avea un istoric negativ și a fi înregistrat în biroul de credite nu înseamnă că nu mai poți utiliza contul bancar. Dreptul de a avea un cont bancar rămâne intact.

Băncile sunt companii private care pot refuza clienți noi sau pot rezilia relația cu cei nedoriti. Aceasta tensionează mereu relația cu clienții. Pentru a evita asta, este mai bine să cauți o instituție financiară (de obicei nebancară) mai deschisă la astfel de probleme, fie online, fie străină. A fi înregistrat în biroul de credit reprezintă o piedică în viața de zi cu zi. Pe lângă restricțiile în ceea ce privește metodele de plată, există întotdeauna riscul de a-ți fi închis contul bancar.

Există bănci care acordă credite cu istoric negativ?

Să fim sinceri, nu prea! Băncile preferă să evite astfel de clienți. Înainte de a te stresa în privința unui nou împrumut, este mai bine să vorbești deschis cu consilierul tău financiar. Dacă o faci din timp, anticipând o problemă sau o viitoare neplată, poate fi mult mai înțelegător când vine momentul. De ce băncile tradiționale refuză să îți acorde credit? Deși ai dreptul de a deschide un cont în aproape orice bancă tradițională, asta nu înseamnă că ai mai multe șanse de a obține un împrumut prin acordarecreditcuistoricnegativ.info.

Băncile doresc să ai încredere, iar faptul simplu că ești înregistrat în biroul de credit cu un istoric negativ te descalifică. Poți deschide un cont bancar și ai acces la serviciile de bază, dar nu vei putea obține un împrumut, precum un descoperit de cont, care de obicei se obține fără probleme. În schimb, instituțiile financiare nebancare oferă credite oricui, cu condiția să poți furniza o dovadă de venit și o carte de identitate.

Dezavantajele constau în sume mai mici împrumutate și rate mai mari percepute de instituție. Dar în caz de urgență, asta nu mai contează, nu-i așa? În absența băncilor care acordă credite cu istoric negativ, există încă o opțiune care a cunoscut o dezvoltare rapidă în ultimii ani, în strânsă corelație cu tehnologia: instituțiile financiare online. Deși unele instituții online cer condiții de venit, în ceea ce privește istoricul sau scorul de credit, acestea ignoră complet aceste aspecte și nu influențează în niciun fel acordarea sau refuzul unui împrumut.

Fără a ajunge să trăiești fără o bancă, întotdeauna există o modalitate de a avea servicii financiare de care ai atâta nevoie. A fi înregistrat în biroul de credite și a fi refuzat pe acest motiv nu este o situație plăcută și trebuie să faci tot posibilul să ieși cât mai repede din ea. Aceasta este, fără îndoială, cea mai durabilă și eficientă soluție. Va trebui să aștepți 4 ani sau să plătești toate datoriile care au cauzat problema.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns