Din capul locului trebuie să știți că ceea ce veți citi despre Cura de Slăbire Minune, pe bază de carbohidrați, nu vine din partea unui nutriționist sau a unuia care are studii de specialitate, deci nu trebuie să luați sfaturile de mai jos drept un „sfat medical”.

Cum să pierzi din greutate mâncând cât vrei

Este o cură de slăbire care funcționează în cazul meu fără a-mi face rău, dar nu este neapărat ca ea să funcționeze și în cazul dumneavoastră.

Iau destul de greu în greutate, dar foarte constant dacă nu am grijă de ceea ce bag în gură, mai ales că sunt un pofticios și un ahtiat după dulce și ajung destul de frecvent la o greutate cu care nu mai mă simt confortabil, peste 110 kg.

Pentru a ajunge la greutatea la care mă simt mai confortabil (între 100 și 110 kg – oricum peste ce recomandă doctorul), din când în când sunt nevoit să depun ceva eforturi. Încerc să combin mișcarea în aer liber (plimbări lungi) cu o dietă dezechilibrată, dar care nu-mi aduce atâtea calorii pe cât ar avea nevoie corpul meu.

Dieta pentru slăbit pe bază de carbohidrați

Dieta este mult mai simplă, mai ieftină și mai ușor de respectat, decât v-ați aștepta: Mere Golden și Biscuiți Populari, după pofta inimii și atât, în afară de apă nimic, timp de o săptămână!

Nu știu ce mecanisme bio-chimice stau la baza rezultatelor în cazul meu, cert este că pierd cam 5 – 6 kilograme într-o săptămână, dacă respect această dietă și merg minim 8km zilnic pe jos.

Nu cred că mi-ar face bine o astfel de cură cu mere și biscuiți pe o perioadă mai lungă, de aceea după 7 zile încep să mănânc normal, dar fără exagerări cel puțin o lună, timp în care continui să fac cât mai multă mișcare, apoi, dacă mai simt nevoia să mai dau 5- 6 kilograme jos, repet cura cu mere timp de încă o săptămână

O cură de slăbit nu trebuie să-ți facă rău.

Niciodată nu am fost de acord să urmez o cură de slăbire care să-mi facă rău:

  • să mă înfometeze
  • să-mi dea probleme digestive
  • să mă facă să mă simt slăbit, moale, anemic

De ce o consider cură de slăbit minune, pe bază de carbohidrați?

\Minune\

Pentru că nu am mai auzit pe nimeni să o folosească sau să creadă în ea

\Pe bază de Carbohidrați\

Și fructoza din mere este tot un carbohidrat, precum și derivații amidonului din biscuiți. Nu aș urma o astfel de cură dacă aș ști că am probleme cu glicemia (atenție celor care știu sau suspectează că ar avea diabet), fără a mă sfătui cu un medic înainte sau fără a-mi controla glicemia înainte și după fiecare masă!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns