Procedura de creditare într-o bancă are o serie de caracteristici. Prima constă în faptul că procesul de înregistrare este lung și presupune o verificare minuțioasă a clientului. Angajatul bancar examinează istoricul creditar al clientului și, dacă apar careva nereguli, creditul va fi refuzat. Erori minore, cum sunt întârzieri de plată, de asemenea, pot fi cauza refuzului. Pe lângă toate, există și o condiție – suma creditului limitată și termenul scurt de creditare.

A doua caracteristică ține de deplasarea obligatorie la sucursala băncii. Acest lucru aduce disconfort. De asemenea, există posibilitatea de a primi un refuz. Băncile au o rată scăzută de aprobare a asistenței financiare. Cu cât suma creditului este mai mare, cu atât mai exigentă devine banca. Pe lângă documentele de bază, sunt solicitate certificate suplimentare, care confirmă solvabilitatea clientului.

Totuși, există o alternativă – obținerea unui împrumut într-o companie de microfinanțare.

Instituția financiară nebancară Creditprime oferă credit rapid online fara acte în condiții mult mai avantajoase.

Cum se obține un credit rapid online fara acte de la Creditprime?

Nu mai trebuie să vizitați sucursale și să stați în rând. IMF-ul Creditprime oferă asistență financiară într-o clipă. Puteți primi banii fără a părăsi casa. Instituția de microfinanțare se bazează pe criteriul de funcționare ca oferirea de confort maxim clientului, de aceea împrumutul se acordă prin intermediul site-ului Creditprime. Nu este nevoie să veniți la oficiul companiei pentru a primi banii – transferul se face de la distanță.

Pentru a accesa un credit rapid online fara acte, urmați pașii:

  • selectați suma dorită în calculatorul de credit;
  • completați formularul de cerere de credit – va dura maxim două minute. Indicați datele dvs. și anexați fotografiile actelor;
  • așteptați viramentul pe card.

Termenul de examinare a cererii de credit este de până la 10 minute. Durata poate depinde de volumul solicitărilor pe moment, însă nu depășește două minute. Credit rapid online fara acte în sumă maximă de 10 mii lei până la două luni. Există perioada de grație pentru prima lună de creditare. Două programe de creditare: împrumut și linia de credit VIS.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are un comentariu

  1. Stefan

    Am scris și eu un articol despre țepele care se dau cu buletinul prin aceste instituții nebancare.

    Într-adevăr se acordă creditele foarte repede insa dobânzile sunt mari.