Nu ne putem face nevoile tot timpul în toaleta proprie, de multe ori suntem nevoiți să folosim diverse toalete, mai mult sau mai puțin publice.

De cele mai multe ori observăm că cei care au folosit toaleta înaintea noastră sau „protejat” urcând cu picioarele pe vasul de toaletă sau că nu le-a păsat de ce au lăsat în urma lor.

Unii folosesc șervețele umede pentru a „curăța” capacul vasului de toaletă înainte, iar apoi îl ambalează în hârtie igienică.

Există soluții inventate de alții mai civilizați de prin „vestul sălbatic”: protecții pentru colacul vasului de toaletă. Sunt folosite și pe la noi, mai ales în locurile administrate de mult hulitele multi-naționale.

Din păcate, puține pensiuni, hoteluri sau restaurante dotează își dotează toaletele cu astfel de accesorii, iar în toaletele publice de pe stradă sau instituții de stat sunt aproape inexistente.

Partea cea mai gravă este cu astfel de „protecții” nu se găsesc nici în magazine sau dacă se găsesc, sunt la prețuri destul de umflate: la Carrefour un set de 10 hârtii protectoare costă 10 lei, iar în farmaciile Catena pot fi aduse la cerere (cu precomandă) la prețul de 6 lei setul de 10 bucăți.

Cum ne putem civiliza?

În primul rând cred că ar trebui obligați cumva toți administratorii ce au în grijă toalete publice să le doteze cu protecții pentru capacul de toaletă așezate frumos în dispensere speciale.

În al doilea rând, nu ar strica o campanie media în acest sens făcută de Ministerul Sănătății, așa cum se face campanie și pentru consumul zilnic a minim 2 litri de lichide.

Poate așa vor afla și comercianții că există și acest gen de accesorii și se vor găsi de vânzare la mai toate colțurile de stradă așa cum găsim șervețele parfumate, hârtie igienică, șervețele umede, batistuțe din hârtie etc.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are un comentariu

  1. Gicu

    La ce sa folosim hartie daca le putem folosi ca pe cele turcesti?! Sa taiem copacii aiurea?