Creditorii sunt mai precauți ca niciodată în ceea ce privește acordarea unui credit firme noi înființate. Există, de asemenea, o mare concurență pentru finanțarea întreprinderilor mici, iar condițiile sunt adesea dificile.

Capitalul de lucru și finanțarea stocurilor sunt două modalități prin care întreprinderile finanțează cheltuielile de exploatare în avans. Care este cea mai bună opțiune de credit firme noi înființate pentru dumneavoastră? Depinde de nevoile afacerii dumneavoastră, de fluxul de numerar și de istoricul de credit. Finanțarea garantată este o modalitate excelentă de a obține o finanțare accesibilă atunci când afacerea dvs. are capitaluri proprii limitate sau nu poate îndeplini standardele stricte pentru finanțarea negarantată. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre finanțarea garantată ca alternativă la împrumuturile negarantate și la alte surse de finanțare obișnuite.

Decideți-vă asupra unui creditor bazat pe active

După ce v-ați făcut cercetările, este timpul să decideți la ce creditori doriți să apelați dacă doriți un credit pentru firma. Aici devine dificil. Mulți creditori își vor face reclamă ca fiind creditori pe bază de active. Ce înseamnă asta? Ei bine, un creditor bazat pe active este un creditor care oferă finanțare împotriva activelor pe care le dețineți. Aceste active pot include lucruri cum ar fi inventarul, bunuri imobiliare sau echipamente. Deși poate părea o idee grozavă să folosiți un creditor bazat pe active, acest lucru poate fi periculos. Asta pentru că acești creditori vor privi afacerea dvs. ca pe un întreg.

Dacă afacerea dvs. nu este performantă, dacă nu aveți fluxul de numerar pentru a face plățile sau dacă există un alt motiv pentru care s-ar putea să nu vă achitați împrumutul, aceștia pot confisca activele pe care le finanțează și le pot lichida. Asigurați-vă că creditorul pe care îl alegeți este un creditor bazat pe active, și nu doar un creditor garantat cu active. Există o mare diferență. Un creditor garantat cu active este un creditor care va finanța doar activele dumneavoastră, fără a fi legat de afacerea dumneavoastră. Un creditor bazat pe active, pe de altă parte, va analiza afacerea dvs. și potențialul de creștere atunci când va stabili dacă vă va acorda sau nu finanțare.

Determinați cât de mult aveți nevoie și pentru ce aveți nevoie de un credit firme noi înființate

În funcție de valoarea finanțării pe care încercați să o obțineți, este posibil să vi se ceară să prezentați o declarație financiară. În majoritatea cazurilor, însă, creditorii vor dori să vadă situația financiară a afacerii dumneavoastră. Ei vor dori să știe care sunt vânzările de top, cât câștigați în fiecare lună, cât plătiți în cheltuieli și cât de mult datorați. De asemenea, vor dori să știe cât timp vă ia să vă întoarceți inventarul și câți bani aveți blocați în inventarul pe care nu îl puteți vinde. Vor dori să vadă declarația de profit și pierderi și bilanțul contabil.

Dar doar pentru că se uită la datele financiare, nu înseamnă că trebuie să le dați totul. Puteți selecta întotdeauna anumite luni și ani pentru a le arăta creditorului. Asigurați-vă doar că îi arătați cei mai buni ani. Aici mulți proprietari de afaceri mici fac o greșeală. De obicei, aceștia îi arată creditorului doar anii cei mai proști. Acest lucru nu îi arată creditorului adevărata dumneavoastră imagine financiară. Pentru a găsi opțiunea ideală pentru un credit firme noi înființate este indicat să aveți în vedere toate aceste informații.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns