Dacă ați mai intrat din când în când pe acest site ați putut observa, poate, că nu este accesibil non-stop. Conexiunea la internet mai face probleme din când în când. Nu cade pentru perioade lungi și de multe ori nici nu este nevoie să sun la RDS RCS » contact » deranjamente deoarece chiar nu este vina lor.

De când a venit frigul fluctuațiile de tensiune de la rețea îmi fac ruterul și calculatorul să se restarteze destul de des, iar pe mine nu m-a dus capul să fac în așa fel în cât Serverul Web (XAMPP) să se repornească odată cu Windows-ul. Ieri mi-am dat seama de această deficiență și am remediat-o. Cu toate astea, nu aș băga mâna în foc că se va îmbunătăți cu mult uptime-ul pentru acest site. Pentru aceasta ar trebui să cheltui niște bani pentru a-mi cumpăra un UPS, iar acum aceasta nu este una dintre prioritățile mele.

Sper să reușesc în timp să fac destule investiții astfel încât să pot pune pe picioare un serviciu de hosting propriu cu cel puțin 99,95% uptime, dar pentru asta ar trebui să încep prin a-mi achiziționa un server cu adevărat adaptat găzduirii web, iar mai apoi să fac ceva investiții în UPS-uri și surse alternative de curent.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns