Atunci cand vine vorba de jocuri cu pacanele, oferta cazinourilor online este una impresionanta. Cele mai bune cazinouri licentiate de pe internet au in oferta lor peste 1000 de sloturi, asadar ai de unde alege si nu te vei plictisi niciodata. Unul dintre cei mai cunoscuti producatori de jocuri este Novomatic, iar in cadrul acestui articol iti voi prezenta care sunt cele mai populare sloturi din gama acestuia.

novomatic logo

Care sunt cele mai bune jocuri de la Novomatic?

Producatorul Novomatic este unul dintre cei mai vechi pe piata jocurilor de noroc online si in acelasi timp unul dintre cei mai apreciati. Evident ca vei gasi foarte multe sloturi Novomatic in cazinourile online din Romania, dar care dintre acestea sunt cele mai populare?

Iata in lista de mai jos care sunt sloturile Novomatic preferate ale romanilor:

  • Sizzling Hot
  • Book of Ra
  • Lucky Lady’s Charm
  • Lord of the Ocean
  • Dolphin’s Pearl Deluxe

Asadar, un slot foarte cunoscut este Sizzlig Hots, pe care nu trebuie sa il ratezi. Multi spun ca acesta este cel mai popular joc cu pacanele din Romania. Oricum ar fi este clar ca este unul dintre cele mai interesante si nu cred ca exista jucator pasionat de cazino care sa nu il fi incercat pana acum.

Evident, pe langa jocurile mentionate mai sus exista multe alte sloturi Novomatic foarte interesante, insa cele din lista sunt fara dar si poate cele mai cunoscute in Romania.

Sizzling Hot online

Jocul Sizzling Hot de la Novomatic se remarca tocmai prin simplitatea sa, dar si prin tematica pe care o abordeaza. Este un joc clasic cu fructe si septari dar care iti poate aduce castiguri fabuloase.Evident ca toti jucatorii viseaza la o linie de 5 septari, pentru care plata este de 1000:1, adica vei obtine de 1.000 ori banii pariati, ceea ce este unul dintre cele mai mari castiguri pe linie la pacanele.

Un alt motiv pentru care Sizzling Hots este foarte popular la noi in tara este faptul ca poate fi jucat chiar si cu numai 0.05 RON per rotire. Asadar este un joc care se adreseaza tuturor, indiferent de buget.

In cadrul acestui joc Novomatic exista un singur simbol special si anume cel Scatter, care iti va aduce castiguri in bani daca apare de 3 sau mai multe ori pe ecran, indiferent de pozitie.

Nu in ultimul rand trebuie sa stii ca la Sizzling Hot, ca de altfel la majoritatea sloturilor de la Novomatic iti poti dubla castigurile. Astfel, la finalul unei invartiri in care ai obtinut castig poti apela la functia “Gamble”. Trebuie sa ghicesti culoarea urmatoarei carti de joc extrase, iar daca alegi corect iti vei dubla castigul initial si poti face asta de mai multe ori, astfel incat sa transformi chiar si un castig mic intr-unul foarte bun.

Book of Ra

Un alt joc cu pacanele extrem de cautat de catre jucatorii romani este Book of Ra. Acesta te va duce intr-o lume a Egiptului Antic si vei deveni un explorator in cautare de comori. Asadar, grafica si tematica jocului il fac din start foarte atractiv.

Book of Ra se remarca in mod deosebit prin functiile si simbolurile sale speciale. Astfel, simbolul Book of Ra joaca rol dublu. Este atat element Wild, inlocuind celelalte simboluri pentru a forma combinatii castigatoare, cat si element Scatter.

Cel putin 3 simboluri Book of Ra afisate pe ecran vor declansa jocul bonus, care consta in 10 rotiri gratuite. Mai mult, in timpul acestor free spins exista un simbol bonus expandabil.

Inainte de startul specialei la Book of Ra se va alege in mod aleator un simbol bonus. Acesta se va extinde in timpul free spins pe intreaga rola pe care aterizeaza. Astfel vei inregistra castiguri cu 2 sau 3 astfel de simboluri, chiar daca ele nu sunt pe role consecutive.

Lucky Lady’s Charm

article-thumb

Daca accesezi un cazino online atunci nu trebuie sa ratezi nici Lucky Lady’s Charm, un alt joc Novomatic care iti ofera o serie de functii si simboluri bonus interesante.

In cadrul acestui slot exista doua elemente speciale. Lucky Lady este simbol Wild si va substitui orice alt simbol, cu exceptia celui Scatter pentru a forma combinatii castigatoare.

Totusi cel mai asteptat simbol este globul de cristal, care este element Scatter si care iti va aduce rotiri gratis daca apare de cel putin 3 ori pe ecran.

Mai exact, speciala la Lucky Lady’s Charm consta in 15 rotiri gratuite cu multiplicator de castig 3x. Asadar, orice castig inregistrat in timpul rundelor gratis va fi de 3 ori mai mare decat in mod obisnuit.Poti castiga 15 invartiri bonus suplimentare prin re-aparitia acelorasi elemente Scatter, de cel putin 3 ori.

In concluzie este clar ca producatorul Novomatic este unul dintre cei mai apreciati atunci cand vine vorba de jocuri cu pacanele. Asadar daca nu ai mai accesat pana acum astfel de sloturi iti recomand sa o faci si vei intelege foarte usor de ce ele sunt atat de cautate in Romania.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns