Am asistat fără să vreau la o ceartă pe un loc de parcare, care nici măcar nu era un loc de parcare, ci 2mp de trotuar și 6 mp de carosabil, fără nici o amenajare. La nici 200mp de acel loc sunt destule locuri în care pot fi parcate mașini, dar cei doi se certau pentru cel mai apropiat de intrarea în scara blocului.

Cât de obsedați să ajungă cu mașina până lângă apartament pot fi 2 oameni pentru a se înjura câte 2 ore ori de câte ori disputa pentru acel loc este între ei?

Eu nu cred că locul de parcare este adevăratul motiv al scandalului, pentru că dacă le este ocupat locul de un al treilea, pe care ei nu-l cunosc, sunt amândoi mielușei.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 4 comentarii

 1. Stefan

  In Brașov acum câțiva ani s-au certat pe un loc de parcare…de au ajuns să liciteze 30.000 de lei pentru el.

  1. Grig

   Așa mai merge, ăștia pe care i-am văzut eu sunt dispuși să cheltuie banii ăștia pentru a plăti spitalizarea celuilalt, dar n-ar da câteva sute de lei pentru a-și plăti un loc de parcare la primărie

  2. Stefan

   Mai sunt și oameni de genul, e grav daca ajungi sa te bati pentru un loc de parcare.

 2. Perfu

  Pe unii zici ca i-a nascut masa in masina , se duc si pana la toaleta din curte cu masina asa ca cearta pentru un amarat loc de parcare spune totul despre cine este acel om