Sunt cateva detalii pe care trebuie sa le stii atunci cand vrei sa pariezi online. Profita de ofertele agentiilor si inainte de a paria citeste acest articol.

Betano este principala casă de pariuri online din România. Vrei să pariezi și tu la acest operator? Atunci citește informațiile pe care le voi oferi în acest articol.

  • Trebuie să faci verificarea contului în maxim 30 de zile de la prima depunere

La toate casele de pariuri legale în România, inclusiv și la Betano, este necesar să faci verificarea contului. Trebuie să trimiți o copie a actului de identitate și o dovadă a adresei (factură de utilități pe numele tău, extras de cont bancar) în cel mult 30 de zile din momentul în care faci primul depozit.

  • Poți depune cel puțin 20 RON

La Betano depunerea minimă este de doar 20 RON. Astfel îți poți alimenta contul de pariuri chiar dacă nu ai o sumă foarte mare de bani.

Avantajul unei depuneri online, chiar și mai mici, este că poți juca și mize mici pe bilete cu cote finale mici. În agenții dacă ai 20 RON nu-i poți împărți în 4 și să joci câte 5 RON pe bilete cu cote de 2-3. Vei avea de scos sume de 10-15 RON și cu siguranță nu este prea plăcut. Așa, online, banii se vor strânge în cont. În timp, chiar dacă începi cu 20 RON, dacă reuești să câștigi vei putea crește valorea mizei.

  • Poți primi bonus până la 500 RON la prima depunere

Îți scriam mai sus că poți depune minim 20 RON. Totuși, la prima depunere sfatul meu este să pariezi ceva mai mult. Vei putea beneficia astfel de un bonus mai mare. Și, de ce nu, dacă ai posibilitatea poți depune 500 RON ca să începi să pariezi online la Betano cu 1.000 RON.

  • Ai posibilitatea să închizi pariurile cu funcția CashOut

Ai jucat un bilet, ți-au ieșit 7 pronosticuri și au mai rămas 3. Ce faci în cazul acesta dacă pariul a fost plasat la o agenție stradală? Mai nimic, aștepți și doar atât. Dacă alegi să pariezi la Betano online vei putea închide biletul.

Ai plasat un pariu și după aceea ai aflat o informație care-ți cam dă pariul peste cap. Ce faci dacă ai paria offline? Nimic! În schimb, dacă ai juca biletul pe internet la Betano vei putea închide pariul. Astfel vei recupera o parte din miza jucată.

Dacă tot am amintit de plasarea un bilet la Betano. În cazul în care nu știi cum se face acest lucru poți citi articolul Cum pariez la Betano.

  • Îndeplinește misiunile și câștigi full bet-uri

După ce te-ai bucurat de bonusul pentru clienții noi poți să mai primești și alte bonusuri. Îndeplinești anumite Misiuni și vei fi recompensat cu full bet-uri (pariuri gratuite).

Misiunile în general sunt simplu de îndeplinit (de exemplu să joci 3 pariuri pe meciuri din cupele europene sau să joci un pariu pe un meci important etc). La fiecare misiune se poate obține până la 200 RON.

Pentru alte informații despre casa de pariuri online Betano dă click pe link-ul precedent.

Poți intra în Comunitate de pariuri neafilitata caselor de pariuri! pentru a afla mai multe informații.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns