Astăzi am ajuns la concluzia că vorbele din bătrâni sunt universal valabile și ele se pot aplica și în cazul tehnologiilor care au apărut în ultimele decenii.
Știți vorba: „Rău e cu rău, dar mai rău fără rău”?
Fix aceste cuvinte mi-au trecut prin cap atunci când am decis să las ambițiile de o parte și să revin la JetPack pe partea de gestionare a blogului și pe aceea de statistici, așa că am activat înapoi modulul.
Totuși, am dezactivat o mare parte a extensiilor acestuia, care îmi păreau inutile.
Deși modulul Postie lucrează destul de bine, a început să-mi lipsească editorul cu blocuri din aplicația mobilă JetPack.
Culmea este că mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc cu acest editor și eram destul de pornit împotriva lui.
Clar mă transform din ce in ce mai mult într-un bătrân conservator, reticent la schimbări.
Poți publica un advertorial pe blog
Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO
Publică un advertorial
Eu nu am renuntat niciodata la el. Mi se pare util din multe puncte de vedere. Din pacate, traficul a cam scazut de cand cu nenorocirea de G4 Analytics sau cum ii zice. Ori nu l-am setat eu bine. Ai vreun tutorial simplu in acest sens?
Pe la jumătatea lui ianuarie și mie mi-a scăzut destul de dramatic traficul venit din căutările organice, dar cred că acest lucru este normal. Google face update-uri la algoritmi periodic, iar în ultimul timp pune foarte mult accent pe viteza de încărcare a site-ului.
Problema este că, din câte am eu impresia, ține foarte mult la experiența pe care au avut-o în utilizarea site-ului utilizatorii reali ai navigatorului Google Chrome.
În implementarea G4 am avut probleme în a seta codul pentru versiunea AMP a site-ului, dar aceasta s-a rezolvat cu ajutorul modulului Site Kit by Google.
Acest modul permite chiar eliminarea utilizatorilor înregistrați la site din statistici, ceea ce e un lucru excelent.
E simplu să verifici dacă ai codul G4 instalat corect, verifici statisticile în timp real navigând pe blog de pe telefon și de pe desktop folosind navigatori diferiți în „private mode”.