WordPress-ul a devenit din ce în ce mai stufos în ultimii ani. Ușor, ușor vor cere taxe pentru orice deoarece utilizatorii vor deveni dependenți de produsele și serviciile oferite.

Am primit o notificare de la JetPack pentru a-mi face „upgrade” dacă mai vreau să beneficiez de „minunatele” statistici pe care le oferă …

În teorie, pentru simplul motiv că monetizez blogul prin reclame Google și promovând alte afaceri, ar trebui să achit minimi 6 euro pe lună pentru a putea avea acces la Statisticile JetPack. Dar oare merită?

Eu nu cred, așa că am decis să renunț la modulu JetPack pentru a intra în legalitate.

Poate pe viitor voi renunța și la WordPress în viitor, la urma urmei nu-i atât de greu să faci un script în php care să gestioneze câteva texte și câteva poze cu ajutorul unei baze de date.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 5 comentarii

  1. Marius

    Sigur, sigur de la reclame?
    Eu chiar folosesc activ jetpack inclusiv acolo unde am adsense. N-am vazut asa ceva.

    1. Grig

      I-ai spus de la început că este un blog personal și nu ai dat atenție. Se încearcă monetizarea „noilor statistici Jetpack” … probabil că nu ai dat atenție la notificări și te-ai dus repede pe „x”.

      Parcă este mult mai light wp-ul fără jetpack

  2. Andreea

    Sunt si alte metode de a vedea statisticile.

    1. Grig

      Îți mulțumesc pentru interes, dar nu accept legături în semnătură pentru a promova altceva în afară de bloguri / site-uri personale. Pentru promovarea altor site-uri ofer pachete avantajoase de Advertoriale SEO

  3. Mihai Jeliu

    Și eu am renunțat de curând la acest plugin din cauza că era în conflict cu un alt plugin. Păcat că nu îmi pot vedea statisticile și să răspund la comentarii de pe telefon.