Vodafone a vrut să fie un furnizor mai polivalent, să ofere și servicii de televiziune prin cablu, așa că a cumpărat UPC cu tot cu clienți.

Ulterior, mulți dintre clienții UPC care aveau și abonament la telefonia mobilă de la Vodafone, s-au trezit că au semnat și un contract de fidelizare, eventual cu ocazia cumpărării unui telefon, care nu le permite să renunțe cu ușurință la serviciile de televiziune.

Cei de la DIGI au fost forțați să-și schimbe grila de programe pentru că erau 2 – 3 posturi TV răzlețe iar patronii lor se simțeau neîndreptățiți.

La Vodafone lucrurile sunt mai groaznice decât ți-ai putea închipui și nu le pune nimeni sula în coaste, chiar dacă li se plâng clienții pe forumuri:

Partea mai nasoală este că Vodafone minte cu nerușinare pe pagina în care prezintă serviciul de televiziune prin cablu:

Cum poți să spui, atunci când oferi maxim 189 de programe TV (din care multe de umplutură), că ai cea mai mare grilă, atunci când concurentul tău prezintă asta:

PS: se mai cizelează puțin grila, dar tot proastă rămâne, dacă folosiți corect parametrii de rețea la memorarea posturilor:

ID Rețea Vodafone -București: 31417, frecvența 306000 khz, Symbol rate: 6900, modulație QAM: 256

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 5 comentarii

  1. Mr B

    Din câte văd, în primul filmuleț, televizorul nu era setat corect. Lista de programe nu era memorată cum trebuie. Cred că apoi te-ai prins și de aceea ai pus si PS-ul

    1. Grig

      Asa este. Dar și după ce am făcut corect memorarea programelor, tot aiurea s-au așezat programele, chiar dacă erau puțin mai grupate în functie de tematica.

  2. Alex

    Firma cu servicii de căcat, ne știutori, și codează tot nu care cumva sa vezi gratis, ce vedeai pe vremea UPCului, care a fost mai serios din toate punctele de vedere, acum stai ca un idiot și ai injuri căcat de robot, nu te băga in seama, nici un operator, cod abonat cod de căcat, va doresc faliment plăcut.

  3. Zsolt

    Din cate stiu toti furnizorii au probleme in cauza conditiilor impuse de fiecare post TV care se schimba des. De ex: discovery cere mai multi bani si daca nu ii primesc retrag 7-8 canale de la un furnizor, si uite asa grila care o aveau in momentul in care au facut campania se poate schimba dupa 5 luni