A venit vremea să fac iar o schimbare în ceea ce privește serviciul de găzduire pentru acest blog care a trecut de la wordpress.com, la admin.ro, romarg.ro, mxhost.ro (acum sub umbrela celor de la xServers) ….

Am schimbat atât pachetul de servicii, cât și furnizorul, deoarece așa cum era găzduit nu avea cum crește, era ca un peștișor auriu într-un borcan!

Începând de azi, acest blog este din nou găzduit pe admin.ro, pe un pachet de găzduire cu ceva mai multe resurse alocate.

Sper să se cunoască și să-mi continui planul de a crește frumos blogul!

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 8 comentarii

  1. Marius

    De fapt si de drept, toti sunt la R22, nu la xservers. Am povestit mai multe aici.

  2. Vasile R

    Am avut doar pachete de găzduire ieftine la Gazduire.net (sau admin.ro, cum îi spui tu) și nu am fost mulțumit. Poate că la pachete mai scumpe sunt mai buni.

    1. Grig

      Îi spun admin.ro pentru a nu se confunda cu gazduire.ro, așa cum mulți o fac. Comparativ cu MXhost, par mai maleabili, comparativ cu ROMARG, îmi par mult mai ieftini. Am fost forte mulțumit de MXhost până ce au început să factureze sub numele de H88, suportul a rămas la fel de bun, dar parcă nu țin pasul cu restul lumii în ceea ce privește actualizarea versiunilor de PHP

  3. Gicu

    Cred că aș fi mers pe wordpress.com și aș fi scăpat de orice bătaie de cap cu optimizarea … dar este destul de scump un abonament care să-ți permită să personalizezi totul

  4. Perfu

    Eu sunt gazduite de cativa ani de ei si sunt foarte multumit de serviciile oferite ei , raspund foarte repede la tichete , au si amanari de plata , au si servicii de calitate

    1. Grig

      Te referi la găzduire.Net sau la mxHost?

    2. Vasile R

      Cred că la gazduire.net se referă, că observ că acolo e găzduit blogul său.

    3. Grig

      Observ că am scris un articol mult prea sumar, pentru un subiect destul de important pentru un blogger, dar nu știam precis dacă ar fi apărut pe vechiul server sau pe noul deoarece dns-urile încă erau proaspete și simt nevoia să fac unele precizări:
      * am două pachete de reseller: unul la mxhost.ro din 2011 (de 12 ani), un altul la gazduire.net de mai bine 3 ani. Le folosesc pentru a găzdui site-urile mele, dar și pentru a dezvolta și găzdui site-uri pentru terți. Le folosesc în continuare.
      * pe lângă ascestea, mai am și niste pachete de găzduire web cu resurse mai bune, pentru site-uri care au nevoie de ele.
      * pentru că țineam acest blog în standby, avea și el un locșor în acele conturi de reseller și simțea nevoia de spațiu pentru a se dezvolta.
      * ambele servicii sunt de încredere, dar: mxhost stă bine la prețuri, cel puțin pe conturile de reseller, dar stau mai prost decât cei de la gazduire.net în ceea ce privește opțiunile de configurare.
      * comparând ofertele celor doi furnizori de servicii, am decis că cel mai bun raport calitate / preț pentru nevoile mele îl găsesc la gazduire.net, dar asta nu înseamnă că pentru alte site-uri cu alte nevoi nu există posibilitatea ca mxhost să aibă oferte mai atractive