Viitorul nu e roz …


V-ați uitat la știri azi?
Eu m-am uitat … după câteva săptămâni bune, am apucat să dau drumul la televizor pentru a urmări știrile. M-am simțit de parcă urma sfârșitul lumii.

Autorități care împiedicau oameni să voteze folosind excesiv forța. Nu în Asia, Africa sau America Latină, ci în interiorul Uniunii Europene, într-un stat destul de civilizat: Spania.

Premierul Ungariei în vizită neoficială în Ardeal, încercând să-și apropie simpatia vorbitorilor de limba maghiară din România. Cum ar reacționa autoritățile din România în cazul în care cineva ar hotărâ, asemeni Catalanilor să se organizeze un Referendum în Ardeal?

În Las Vegas, panică totală din cauza unui descreierat care s-a apucat să folosească o armă automată de la etajul 32 al unui hotel împotriva mulțimii ce se distra ascultând muzică country. Poate că omul nu reușea să se odihnească din pricina gălăgiei și și-a pierdut mințile, acum și-a găsit odihna veșnică!

Politicienii noștri spun senili că ei nu știu care este treaba cu roborul sau prețul carburanților la pompă, sunt prea ocupați cu viitorul țării pentru a mai avea grijă și de bugetul propriilor lor familii.

Dragnea-i supărat pe cei ce pun întrebări indiscrete despre un anume lac, el este doar foarte pasionat de pescuit, dar e fericit că studentele din Călărași sunt frumoase-foc!

Anunțuri

2 comentarii

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s