Cine a aruncat milioane de euro în apa Siretului? Un pod precum acesta este construit în lumea modernă cu prețuri între 1.500.000€ și 2.200.00€. (conform informațiilor de aici și aici), românii au dat aproximativ 1.650.000€ pentru a reabilita un pod care s-a prăbușit la mai puțin de un an de la redarea în circulație. Cum se poate întâmpla așa ceva într-o țară fără corupție?

La cum stau treburile pe la noi, nu m-ar mira ca vinovați să fie găsiți cei doi șoferi, pentru că au circulat amândoi pe același sens și au dezechilibrat podul.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 6 comentarii

  1. Perfu

    E trist sa vezi cum cica „construiesc” astia cu polistiren

    1. Grig

      Podul, ca podul … dar când mă gândesc la câte deficiențe structurale apărute în blocurile vechi din București au fost mascate de celebrele campanii de „reabilitare termică”, nici nu vreau să mă gândesc la un eventual cutremur …

  2. Perfu

    Blocurile vechi in mare parte sunt ok ca si structura , am fost in mii de blocuri atat noi cat si vechi si credeti-ma , un bloc vechi are o structura de rezistenta foarte ok , eu stau intr-un bloc dat in folosinta in anul 1959 si la ora actuala are o structura foarte buna , la subsol betonul este beton .

    La blocuriile noi , nu au guri de aerisire , structura se macina destul de repede din cauza ca nu sunt aerisiri , drept dovada daca intrii intr-un bloc nu trebuie sa fii specialist sa iti dai seama cum de la intrarea in bloc gresia se desprinde , rigipsul de pe pereti se simte , placa intre etaje este extrem de subtire etc …