Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!
Domnul Dragnea s-a îmbolnăvit subit și a dispărut din viața publică. Singurele explicații date de speriații care-l secondează sunt despre ceva probleme la coloană.

Sunt surprins! Eu nu credeam că acest domn are coloană vertebrală! Unu care este cercetat pentru că a deturnat fonduri destinate copiilor pentru a face economii în bugetul partidului descoperă brusc, chiar înainte de a se prezenta în Instanță că are coloană vertebrală și, în plus, îl mai și doare.

Ar mai putea fi o cauză a acestor dureri, mai ales dacă vedem ce puștoaică focoasă îi șterge mustățile. Totuși, având în vedere stresul și vârsta sa dar și problemele de sănătate ale Irinucăi, este puțin probabil ca acesta să se hazardeze în așa hal încât să-și rupă spinarea.

Sunt sigur de un lucru, nu a făcut hernie de disc cărând aurul româniei înapoi acasă, ca un patriot adevărat ce este!

Unde este internat Liviu Dragnea?

Acest lucru este strict confidențial. Nimeni nu suflă o vorbă. Brusc acest păpușar al oamenilor politici a devenit persoană privată ce are dreptul la confidențialitate. Dar … dacă nu este într-un spital de stat din România?! Poate că s-a internat acasă, dorind să vadă dacă s-ar putea acomoda cu o pedeapsă cu executare la domiciliu.

Domnule Dragnea, lasă misterele la o parte și spune-ne adevărul despre tine! Noi vrem să te susținem, dar trebuie să știm ce să pregătim: colivă sau pachet la vorbitor.

Lăsând gluma la oparte, cel mai probabil Liviu Dragnea se află internat în clinica Sanador aflată în apropierea Guvernului, acolo unde si-a internat și iubita în urmă cu o lună.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns