Vânzările online au luat un având considerabil în ultimii ani fiind impulsionate, din nefericire, de restricțiile de circulație impuse de situația pandemică. Cu toate astea, mai este destul loc pentru ca acest domeniu să crească deoarece încă sunt mulți comercianți sau furnizori de servicii care evită să-și facă cunoscută prezența în mediul online.

Trebuie să-mi fac un magazin online pentru a vinde cu ajutorul internetului?

Poți vinde cu ajutorul internetului și fără a avea un magazin online, dar dacă vrei să vinzi într-un magazin online, îți poți face unul destul de simplu sau poți folosi unul deja existent. Important este să îți faci cunoscute produsele și serviciile în mediul online și să oferi metode cât mai simple pentru comandă, livrare și plată.

Cum pot vinde mai mult cu ajutorul internetului?

Prin intermediul internetului îți poți face cunoscută afacerea și către acel public țintă care nu ar avea cum să afle altfel de ea. Prin internet îți poți face o formă de publicitate total diferită de metodele tradiționale de publicitate, având la dispoziție instrumente foarte versatile pentru a canaliza reclama către un anumit segment de public, pentru a studia impactul reclamei, dar și felul în care publicul vizat percepe reclama.

Adevărata provocare a marketingului online nu este aceea de a vinde mult, ci de a aduce mai mult profit. Este foarte simplu să urmezi câteva sfaturi și să-ți plătești reclame pe FaceBook, Google sau în alte părți, provocarea adevărată este aceea de a obține un profit mai mare decât costurile cu reclamele

Care sunt posibilitățile de prezentare a produselor sau serviciilor?

Îți poți construi online propria platformă cu ajutorul căreia să-ți prezinți afacerea și oferta de servicii și/sau produse sau poți să folosești platforme deja existente, cum ar fi rețele sociale, site-uri de tip marketplace sau cu anunțuri de mică publicitate.

Vrei să afli mai multe?

Cere sfatul unei agenții care oferă servicii de promovare online sau studiază resursele de învățare disponibile online: https://www.thinkwithgoogle.com/intl/en-cee/

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns