În prezent, oferta de telefoane gratuite Digi Mobil cuprinde 6 modele:

E-boda T310

e-boda_t310Acesta este un telefon 3G clasic, Dual SIM, cu butoane. Ecranul telefonului are o rezoluție de 320 x 240 px și o dimensiune de 2,8″. Deși nu este un telefon „Smart”, aparatul dispune de o memorie internă de stocare de 512Mb și de o cameră de 0,3MP și vă oferă posibilitatea de a asculta posturile de radiu FM, de a transfera fișiere prin Bluetooth și de a asculta melodii MP3.

Punctul forte al acestui telefon este autonomia de până la 12 ore în convorbire sau 15 zile în stand-by.

Acest telefon poate fi obținut gratuit de la Digi la abonamentul Avantaj 3 sau poate fi achiziționat de aici contra sumei de 169,99 lei.

Allview M9 Join

allview_m9_joinFață de precedentul telefon, acesta are o cameră de 1.3MP și posibilitatea de a adăuga un card de memorie pentru a extinde memoria interna de doar 128Mb. În rest tot cam aceleași specificații: ecran de 2,4″ cu rezoluție de 320 x 240 px, Bluetooth, MP3 , FM Radio și autonomie de până la 12 ore în convorbire sau 15 zile în stand-by.

Acest telefon poate fi obținut gratuit de la Digi la abonamentul Avantaj 3 sau poate fi achiziționat de aici contra sumei de 179,99 lei.

Allview P5 eMagic

AllviewP5e MagicAllview P5 eMagic este un smartpone din categoria media din punct de vedere al performantelor. Are un ecran de 4,5″ cu o rezoluție de 854 x 480 px care poate reda filmulețe si poate crea o experiență plăcută atunci când ne jucăm datorită procesorului video Mali 400. Pentru a putea rula aplicațiile fără întârzieri prea mari, acest telefon mai dispune de un procesor QuadCore Cortex A7 la 1300 Mhz și de 1GB memorie RAM. Memoria internă de 8GB este suficientă pentru a instala aplicațiile uzuale și poate fi extinsă cu card MicroSD până la 128GB. Pot fi capturate imagini cu ajutorul a două camere foto: 1 frontală cu rezoluție de 2MP și una principală cu rezoluție de 5MP.

Și acest telefon poate fi obținut cu 0 lei de la Digi în cazul în care optați pentru un abonament Avantaj 5 sau contra sumei de 341,19 lei dacă-l luați de aici.

Philips S309 Dual

philips309Deși acesta este un telefon de marcă, nu iese în evidență decât prin calitatea materialelor și a execuției. Softul are multe neajunsuri și specificațiile tehnice nu-l ajută să iasă în evidență.

Este un produs bun pentru cei ce nu au prea mari așteptări de la un telefon obținut gratuit la abonamentul Digi Mobil Avantaj 3, dar își doresc un produs fiabil, din materiale rezistente și cu design plăcut.

Lenovo A2010

lenovoA2010Lenovo A2010 este ceea ce poate fi numit „un telefon reușit”, nu excelează în performanțe, dar oferă tot ceea ce poate fi obținut de la un telefon ce costă mai puțin de 100€. Este un telefon echilibrat, bine executat și recomandat celor ce folosesc serviciile Digi Mobil ca pe o a doua variantă, deoarece acest telefon dispune de capacități 4G pentru a putea fi folosit în alte rețele: Vodafone, Orange sau Telekom – nu este compatibil cu rețeaua 4G de la Digi.

Pentru mai multe detalii tehnice, accesați acest link.

Puteți intra în posesia acestui telefon fără a scoate bani din buzunar dacă optați pentru un abonament Avantaj 5

Allview A5 Easy

allview-ieftinO chinezărie ieftină, care are specificații destul de bune dar poate avea deficiențe destul de mari în ceea ce privește calitatea execuției.

Părerile celor ce au achiziționat acest telefon, nu-l recomandă în nici un caz.

Update: Telefonul Philips S396 a cedat după doar 6 luni de utilizare. Este mort, nu se aprinde, nu se încarcă, nu face altceva decât să se încălzească atunci când este băgat la încărcat.
Anunțuri

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s