Dragoș Pătraru simte efectele costului de a avea libertatea de exprimare pe care a avut-o la Prima TV, ceea ce nu realizează patronii din media este că relevanța televiziunilor și a altor instituții media scade odată cu popularizarea altor canale din mediul online.

Starea Nației se mută online, cel puțin o vreme, dar sunt sigur că nu va avea decât de câștigat din această mutare: libertate, bani, timp.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 5 comentarii

  1. Pato Basil

    Nu știu , dar orice pas e un pas înainte daca continui și faci bine ce faci.

  2. Perfu

    Se va gasi un trust care sa-i gazduiasca emisiunea cat de curand

    1. Grig

      E destul de greu să găsești bugete de publicitate pentru conținut care atacă politicienii aflați la butoanele ANAF-ului și a altor instituții ale statului, de aceea cred că le va fi mai bine pe YouTube.

      În locul lui Pătraru aș opta pentru o poziție în grila unei televiziuni naționale cu audiență mică, chiar dacă nu ar fi foarte mari câștigurile materiale, pentru a ajunge și în casele celor care nu se descurcă cu internetul și aș trage tare pe online.

  3. Perfu

    Si pe YT mai gasesti oameni care sa iti reclame continutul , te mai poti trezi si cu contul suspendat sau cu contul sters , mai pierzi si banii stransi din CPm-uri si ads-uri

    1. Grig

      Nu fără motiv