Primăvara se apropie iar o dată cu acesta vine și luna mărțișorului – ocazie în care dorim să surprindem (de 1 sau 8 martie) cu un cadou reușit.

Celebrând renașterea naturii, mărțișorul a fost declarat ca vestitor al primăverii ce-și poartă titlul măreț, cu un șnur alb cu roșu. Se pare că, din cele mai vechi timpuri, pregătirea cadourilor pentru doamne se făcea încă din timpul iernii: pietricele colorate în alb și roșu prinse pe o ață sau chiar și monede. 

Deși nu se știe exact când s-a creat și care a fost originea legendei Mărțișorului, iată că este considerat un talisman cu puteri magice. 

Cei care îl purtau erau protejați, iar celor două culori li se atribuie interpretări precum că:

  • roșul simbolizează pasiunea și iubirea
  • iar albul puritatea și energia protectoare. 

Cum să alegi darurile de mărțișor?

Venim în sprijinul tău cu câteva idei de sugestii de cadouri pentru luna martie, care te vor ajuta să faci alegerea perfectă.

  1. Ține cont de relația pe care o ai cu persoana

Poți face un duo de cadou clasic cu un unul cu stocare inteligentă. 

Ne referim la un aranjament floral și o bijuterie personalizată digital cu un mesaj, poză, video, link sau chiar un document. Din fericire tehnologia bijuteriilor Anyoli le transformă într-un obiect cu valoare sentimentală și multă emoție. Cu mesajul potrivit, o vei face cea mai fericită.

  1. Vei ține cont de cadrul în care faci cadoul 

Dacă este în familie, la job, sau între prieteni, o idee de cadou 8 martie mai poarte fi: o fotografie înrămată. Poți surprinde un cadru de neuitat: o fotografie. Un moment special (petrecut împreună sau nu) dar care să-i aducă aminte cu bucurie momentele trăite. 

  1. Rezistența lor în timp – bijuterii din argint 

Vei ieși din tipar alegând un astfel de accesoriu pentru persoana iubită. Poate un inel, o brățară, un accesoriu sau un lănțișor din argint, va crea efectul mult dorit. 

Noi credem că, o bijuterie din argint Anyoli reprezintă ideea excelență de cadou pentru luna martie și este un simbol al legăturii puternice și trainice dintre voi. Semn al dragostei și al protecției, argintul este văzut că o bijuterie importantă încă din timpuri străvechi. Dacă te întrebi cum se curata argintul să îi menții strălucirea, nu te îngrijora, sunt metode simple, pe care le poți aplica de acasă. Astfel, bijuteria ta își va menține valoarea și frumusețea pentru mulți și mulți ani. 

Sărbătoarea Mărțișorului este pretutindeni, iar indiferent unde am fi, mărțișorul ne reamintește că primăvara ne înconjoară cu bogățiile și optimismul ei, semn pentru noi începuturi. 

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns