Odată cu dezvoltarea tehnologiei a apărut și jucătorul mobil, care poate accesa jocul de noroc favorit prin intermediul telefonului mobil. Și tot datorită tehnologiei astăzi ai la dispoziție o mulțime de cazinouri online de unde jocul tău preferat se lansează în numai o secundă cu un singur click.

Și pentru că tu să nu mai pierzi din timpul tău prețios, îți prezentăm în acest articol 3 cazinouri de top din țară care au oferte generoase de bonusuri în 2023. Studiază-le cu atenție!

Winner

Operat de compania malteză Play Online Solution, Winner este o platformă care ajunge repede la sufletul jucătorilor din țară. Oferta este una cât se poate de completă, jocul este sigur și promoțiile abundă în oferte de bonus care mai de care mai atrăgătoare.

Este loc aici pentru toată lumea, sunt prezente pariurile sportive, sute de titluri de sloturi și jocuri de masă, pariurile live, cele virtuale dar și o mulțime de loterii internaţionale. Cu alte cuvinte câte ceva pentru orice tip de jucător, astfel încât să rămâi cât mai mult timp pe oferta platformei.

Și ca să faci acest lucru poți revendica un Winner bonus fără depunere dacă ești deja clientul platformei. Și este cazul să afli că Winner îți oferă în anul 2023 un bonus fără depunere de 150 de rotiri gratuite la slotul Shining Crown astfel încât să pleci din prima în urmărirea jackpotului cel mare.

Dar dacă nu ești client al acestei platforme, în acest an ești eligibil pentru acordarea unui bonus a cărui generozitate te va uimi fără îndoială. Este vorba despre bonusul de client nou Winner, care se acordă numai o singură dată la intrarea în familia de clienți ai site-ului.

Nu o mai lungim și îți spunem că dacă faci acest pas te așteaptă un bonus de cazino de 100%. Dar dacă ești adeptul pariurilor sportive, Winner îți oferă un bonus de client nou pe care să îl folosești în această secțiune și care îți oferă sume generoase, un free bet, dar și runde gratuite la același popular slot, Shining Crown.

Magic Jackpot

Dacă ești un jucător pentru care sloturile și jocurile de masă clasice și cele în format live nu mai au nici un fel de secrete, atunci Magic Jackpot este alegerea perfectă. Te aşteaptă pe această platformă online peste 900 de jocuri de marcă așa că ai unde să îți pui în practică experiența acumulată. O vei face la cele mai înalte condiții de calitate pentru că jocurile sunt oferite de cei mai titrați producători din lume. Deschidem lista cu prieteni vechi precum Microgaming, Novomatic şi EGT.

Jocurile lor sunt nelipsite din toate cazinourile respectabile din țară și din lume așa că încă de la început știi că ți se oferă calitate la maxim. Și să îi adăugăm și pe cei de la NetEnt, Evolution sau Relax Gaming, care se impun ușor dar sigur în preferințele jucătorilor.

Și dacă ai la dispoziție atât de multe jocuri care poartă marca unor atât de cunoscuți producători, atunci te aștepți ca și bonusurile să fie pe măsură. Și nu te înșeli absolut deloc, anul 2023 îți aduce bonusuri atât de generoase încât nu le poți trece așa de ușor cu vederea.

Nimeni altul decât antrenorul echipei Rapid Bucureşti, Adrian Mutu, îți oferă un bonus de client nou Magic Jackpot care să îți dea aripi încă de la început. Sume de bani generoase, la care vei adăuga și cele rotiri gratuite la sloturile EGT Shining Crown și Burning Hot.

NetBet

Promoții zilnice, premii surpriză și un bonus de bun venit care te va lăsa literalmente fără cuvinte, asta oferă în 2023 platforma online NetBet. Și să nu uităm de cele peste 1500 de jocuri din ofertă, unde să poți să te bucuri de toate aceste bonusuri, să le rulezi așa cum se cuvine și să încasezi la final câștigul cuvenit.

Și dacă te gândeai că ai parte de un singur bonus de bun venit o să ai surpriza să încasezi nu mai puțin de 5. Primul bonus îți oferă 100% la o depunere de 1000 de RON, al 2-lea cedează 75% până la 1000 de RON în timp ce al 3-lea dăruiește un procent de 50% pentru o depunere de maxim 1000 RON.

Și adăugă la fiecare bonus câte 100 de rotiri gratuite la NetBet Bonanza, The Dog House Megaways și Book of Dead. Dar stai, nu s-a terminat! Urmează bonusul 4 care oferă oferte de depunere și runde gratuite la slotul Rich Wilde and the Tome of Madness.

Obții deci sume generoase în toate cele 5 bonusuri accesate, o sumă care se întâlnește rar dacă nu deloc în promoțiile oricărui cazino online din țară. Și odată ce ai accesat acest bonus intri în lumea promoțiilor NetBet, care te asaltează la propriu în fiecare zi.

Concluzie

Am selectat pentru tine 3 cazinouri de top care oferă bonusuri de top. Alegerea este însă în cele din urmă doar a ta așa că optează inspirat pentru cazinoul și bonusul preferat și bucură-te de o experiență de joc pe care să o povestești și prietenilor tăi cei mai apropiați.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns