Moromeții 2 a obținut trofeul pentru Cel mai bun film, ceea ce îmi pare ciudat. Recunosc că nu am văzut acest film și, sincer, îmi este și frică să-l văd. Victor Rebengiuc a reușit să întipărească în mentalul meu un Moromete pe care nu-l văd compatibil cu Horațiu Mălăiele.

În mod normal curiozitatea de a vedea ce a adus nou regizorul Stere Gulea, care a avut curajul să refacă un film după 30 ani, ar trebui să mă determine să văd filmul cât mai repede, dar văzând că anul acesta trofeele pentru „Cel mai bun Regizor” și pentru cel mai bun actor într-un rol principal” au fost obținute de un alt film („Pororoca„) îmi este frică să constat, de exemplu, că Horațiu Mălăiele nu a reușit să atingă standardele impuse de Victor Rebengiuc în pielea lui Ilie Moromete, iar pentru mine acesta ar fi un dezastru, deoarece ambii actori sunt minunați.

Inevitabil, la un moment dat, voi vedea si noua versiune a lui Moromete, pe principiul „Mai bine să regreți că ai făcut-o decât să regreți că nu ai făcut-o!”, atunci voi reveni cu un articol pe acest subiect.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns