Am văzut prima dată un televizor 3D în urmă cu ceva ani buni. Nu mai țin minte precis, parcă era vorba de un televizor Sony.

Mă plimbam printr-un mol și, undeva pe la parter, era lumea strânsă ca la urs. Un televizor 3d de ultima generație era expus și o mulțime de oameni așteptau nerăbdători să încerce noua experiență a privitului la televizor prin ochelari 3D.

Sigur știu că prețul îmi părea exorbitant, depășea binișor suma de 10.000 de lei, îmi părea un preț mult prea mare pentru ceva ce nu îți oferea altceva decât ideea de „special”. Nu prea aveai ce urmări 3D în acele timpuri. Nici măcar nu apăruse Avatar.

Să vedem care sunt prețurile de acum:
Acom poți să-ți iei un televizor 3D la 4500 lei, la 2300 lei sau, dacă te ține buzunarul să fii la zi cu tehnologiile poți da pe un televizor prețul pe care alții sunt dispuși să-l dea pentru o garsonieră sau un Logan: peste 10.000 €

Concluzia:
Televizoarele 3D nu s-au ieftinit, doar s-a diversificat oferta. Oare de ce? Pentru simplu fapt că au început să-și găsească utilitatea. Sunt din ce în ce mai multe filme ce pot fi urmărite în 3D, mai sunt și ceva jocuri pe calculator, iar numărul televizoarelor vândute nu l-a depășit încă pe cel al potențialilor clienți.

Anunțuri

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s