Am îmbrăcat blogul în culori vesele


Am conceput o noua tema, în culori vesele, pentru acest blog.

M-am gândit că ar fi cazul să-l înveselesc puțin, tocmai de aceea am făcut în așa fel încât fiecare afișare sa aleagă în mod aleator o altă schemă de culori.

M-am gândit că așa voi fi influențat să scriu mai mult despre lucruri plăcute și mai puțin despre ceea ce mă / ne nemulțumește în viața de zi cu zi.

Această temă are câteva automatizări care sper să mă ajute în ceea ce privește poziționarea în SERP și să îmbunătățească randamentul anunțurilor Google AdSense.

Ca și viteză de încărcare nu strălucește încă, sunt destul de multe funcții pe care le-am scris fără a le optimiza, mai trebuie umblat la dimensiunile și comprimarea pozelor, dar înainte de a trece la optimizare aș dori să văd cum se comportă această temă.

Vreau să folosesc această temă și feed-back-ul pe care îl primesc de la utilizatori pentru a dezvolta o temă cât mai bună destinata celor ce-și doresc un blog optimizat și atrăgător.

Aștept să-mi spuneți care este părerea dumneavoastră despre aceasta temă, voi ține cont de părerile voastre pentru a o face cât mai plăcută!

4 comentarii

  1. Interesanta tema blogului, unele culori chiar arata foarte bine. Cred, insa, ca sunt destul de multe sanse sa obosesti ochii cititorilor.
    Fontul acesta cred ca ar da mai bine daca ar fi putin mai mare si pe un fundal ceva mai deschis sau cel putin contrastul sa fie putin mai puternic.

    Apreciază

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s