Pentru că am decis să nu mai folosesc JetPack, trebuie să încerc o metodă de a publica rapid un articol pe blog, fără a mă autentifica pe blog.

Înainte ca JetPack să ofere opțiunea de a publica prin e-mai foloseam modulul Postie, așa că l-am activat și acum îl testez.

Sper ca rezultatul să fie mulțumitor.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 2 comentarii

    1. Grig

      Funcționează! Foloseam fix acest modul încă de la începuturile WP-ului, pe acea vreme nu exista aplicație de mobil pentru WP, JetPack-ul nu avea atâtea funcționalități etc, dar atunci dădea rateuri, în sensul în care puteai să te trezești cu câteva sute de articole spam publicate dacă nu erai atent la setări.
      Acest risc este posibil și acum dacă nu restricționezi adresele de e-mail care pot trimite articole, dar setările pot fi mult mai mult personalizate și sunt mult mai user friendly.
      Poți seta un interval pentru verificare căsuței poștale sau poți să determini manual modulul să verifice dacă s-au trimis articole noi.
      Trebuie să recunosc că este mult mai simplă folosirea aplicației JetPack pentru a publica de pe telefon, pe lângă aceasta folosirea Postie pare a fi aidoma scărpinatului peste ureche. Dar odată ce te obișnuiești, și reușești să-ți faci setările potrivite obiceiurilor tale, poți publica articole scurte la fel de simplu ca și când ai trimite un e-mail.