Produse Sanlacta: Iaurt cu mucegai


Mai tot timpul am fost adeptul produselor lactate românești, ieftine și fără prea mulți conservanți.
Întâmplarea a făcut ca astăzi să cumpăr 3 iaurturi mici naturale de la Sanlacta, 2 din 3 aveau pojghiță de mucegai deasupra cu toate că folia era intactă, ceea ce mă face să dau dreptate zvonurilor care au tot apărut în decursul timpului despre șoarecii și mucegaiul din interiorul fabricii de lactate mureșene.

sanlacta-gardu-si-leopardu-600x450Părerea mea de acum înainte despre Sanlacta: Afară-i vopsit gardul, înăuntru: Leopardu’ !

Acum, poate că unii ar spune că-i mucegai nobil, că are peniciline și alte cele, dar atunci când vrei să-i dai unui bolnav sau unui copil un iaurțel și descoperi că este cam verzui, parcă nu-ți mai vine să-l cumperi.

Reclamații la ANPC? Cam degeaba, vă spun din experiența: Un mic control la magazinul din colț, ceva acte de proveniență, trasabilitate, etc. iar la producător se întinde o masă cu ceva pachețele și se dă vina pe un mic accident de transport sau chiar pe clientul, care, fiind de rea credință, a băgat flori de mucegai în iaurt pentru a-i face poze.

Dacă ai întâmpinat probleme cu produsele Sanlacta sau dacă ai o opinie contrară celei prezentate de mine poți să te faci auzit, scrie un comentariu.

Anunțuri

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s