Văd că au luat amploare firmele care oferă calificări online. Dar este oare ok să se facă astfel de cursuri?

Înțeleg să faci un curs online de calificare pentru meserii nelucrative, în care se acordă certificarea unor competențe teoretice, dar cum să faci un curs de calificare online pentru meseria de infirmier?

Cum poți dobândi online competențele necesare pentru a practica meseria de infirmier? A fi infirmier nu înseamnă doar șters bolnavi la fund și de schimbat cearceafuri, cum ar crede majoritatea oamenilor.

O infirmieră trebuie să fie în stare să hrănească un bolnav fără a-l îneca, să-l poată mișca fără a-l deconecta de la aparate, să poată face față stresului dintr-un spital, să nu leșine când vede sânge, să nu vomite când mirosurile îi întorc stomacul pe dos.

Sunt astfel de meserii care presupun interacțiunea interumană în care materialele din online ar trebui să existe ca suport, dar cursurile și pregătirea practică ar trebui să se desfășoare doar în format fizic, cu prezența obligatorie.

Cum a-ți reacționa dacă ați fi puși în situația de a fi hrăniți pe patul de spital de una care și-a luat diploma online?

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns