Împrumuturile rapide sunt țepe.


Au apărut tot felul de IFN-uri (Instituții Financiare Nebancare) care oferă împrumuturi rapide.
Acestea profită de disperarea oamenilor, care prinși fiind în menghina datoriilor caută cu disperare orice metoda de scăpare.

Când spun că aceste împrumuturi rapide sunt țepe, nu mă refer neapărat la faptul că nu se acordă sau că ar avea costuri ascunse. Ceea ce vreau să spun este că sunt costuri exagerat de mari pentru niște sume modice împrumutate. Aceste costuri sun prezentate în majoritatea ofertelor încă de la început, dar sunt astfel pictate încât să pară suportabile și justificate, în realitate aceste costuri nu sunt nici suportabile și, în cele mai multe cazuri nici justificate.

Statul Român a pus la cale o legislație în domeniu atât de permisivă încât astfel de IFN-uri se comportă ca niște cămătari cu acte în regulă.

Înainte de a solicita un astfel de împrumut rapid, încercați să vă rezolvați problemele financiare stringente fără un astfel de ajutor. Acceptarea unui astfel de împrumut pe termen scurt, cu dobânda exorbitantă vă va afecta și mai mult bugetul familial pe termen lung, deoarece atunci când acel împrumut va deveni scadent nu veți avea doar datoria inițială, ci dublul ei, în cele mai multe cazuri.

De aceea vă spun încă odată, împrumuturile rapide nu reprezintă o soluție pe termen lung, ci o amânare a unui pericol cu riscul de a întâmpina unul și mai mare într-un viitor apropiat. Se întâmplă ca și când va-ți feri de mușcătura unui maidanez, aruncându-vă în fața unui camion.

Evitați să recurgeți la soluția unui împrumut rapid de la un IFN, căutați alte soluții de a depăși impasul financiar!

Anunțuri

Un comentariu

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s