Cauciucuri de Iarnă


Mai e un pic și vine Iarna. Parcă văd cum, la prima zăpadă, toate vulcanizările vor fi luate cu asalt. Nu va mai fi nebunia de acum câțiva ani pentru cumpărarea cauciucurilor de iarnă, nici disputele gen: SH sau noi, majoritatea au deja, majoritatea s-au lămurit cum le e mai bine.

Eu nu-i înțeleg pe cei care rămân încălțați de vară până la prima zăpadă. Oare nu ar fi mult mai bine dacă fiecare s-ar programa din timp pentru a-și schimba încălțările?

O alta chestie care ma intrigă e văicăreala. „Vai, nu am bani decât pentru două cauciucuri!”, se plâng unii în timp ce din mașina lor se aude frumos bass-ul unei melodii ritmate. Dacă aduci vorba cu ei despre scula care face să-i tremure caroseria, imediat va începe să spună cum a dat el 1.000 de lei doar pentru bass-ul ăla de-ți place ție. Oare-i ajută boxa aia să oprească în siguranță?

Hai că am dat-o-n bărci! Să revenim la cauciucurile noastre.

Unii nu înțeleg faptul că trăim în România. În România nu este de ajuns să ai anvelope de iarnă pe mașină, să renunți la 5 pachete de țigări pentru niște lanțuri nu-i greu. E drept că ne îngheață mâniile și nu avem chef să stăm sub mașină la -12℃ dar, parcă, nimeni nu și-ar dori să fie pus în situația dfe a regreta faptul că nu are un asemene accesoriu pe timp de iarnă.

Dacă vă doreați mai mult să găsiți ceva oferte de cauciucuri de iană, noi sau SH, îmi cer scuze! dar ca să mă revanșez, aveți la dispoziție comentariile pentru a împărtăși, din experiența proprie, cele mai bune astfel de oferte!

Make Awesome Images With Your Photos - JPGfun.com
JPGfun.com

Anunțuri

5 comentarii

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s