Am trecut de trei ori prin Pasajul Unirii, după ce a fost „renovat”. Pot spune că arată bine, mult mai bine ca înainte, dar timpul ne arată că aest pasaj a trecut printr-o cosmetizare rapidă și nici de cum nu a fost renovat și făcut mai prietenos cu șoferii.

Astăzi, un autoturism a luat foc în Pasajul Unirii, arătându-ne că într-un astfel de incident, Pasajul este la fel de periculos ca înainte. Fumul gros îi poate sufoca pe cei aflați înăuntru, accesul mașinilor de intervenție se fac cel puțin la fel de greoi ca înainte etc.

Oare s-ar fi putut face mai mult? Cu siguranță există soluții pentru a creste siguranța participanților la trafic din astfel de pasaje, dar astfel de soluții trebuiesc gândite și puse în aplicare, ceea ce nu se poate întâmpla atunci când pornești o investiție cu gândul de a câștiga „imagine”.

S-a observat încă din primăvară, odată cu prăbușirea podului ce a fost inaugurat de câteva ori fără a fi gata, că astfel de investiții pot aduce beneficii pe termen scurt, de imagine sau financiare, dar pe termen lung vor aduce prejudicii mult mai mari celor care au avut inițiativa.

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are 4 comentarii

  1. Blog.ly.ro

    Dacă ar cosmetiza și Pasajul Basarab, ce bine ar fi …

    1. Perfu

      Nici macar nu au facut receptia , lifturi care nu functionezaza , scari rulante care nu functioneaza , mizerie peste tot , fluviala a ruginit si s-a spart in bucati , parcarea aia nici acum nu au dato in folosinta ca nu este exista un aviz

  2. Stefan

    Renovarea costă, cosmetizarea costa și ea dar mai puțin…oricum s-au întâmplat cam multe evenimente neplăcute încă de la deschiderea acestui pasaj.

    Ultimul a fost parcă săptămâna trecută cu mașina care a luat foc.

    1. Grig

      Mașini vor mai lua foc în pasaje peste tot in lume, important este că aceste pasaje sa facă față efectelor, chiar și atunci când fricoși precum Adrian Năstase își vor abandona mașina și o vor lua la picior spre ieșire