În seara aceasta, pe la 21:30, am dat cu ochii de Siviu Prigoană. Aștepta nerăbdător în fața unei farmacii la volanul unui Mercedes, ținând în mâna stângă, cei atârna pe fereastră, două țigări.

După câteva minute, timp în care Prigoană a vorbit la telefon și a tras ceva fumuri dintr-o țiagară, din farmacie a ieșit Bamuțeanca. Boită cu spume, fața-i răvășită arătând un fel de îngrijorare, Bahmuțeanca s-a urcat lângă Prigoană. Acesta i-a înmânat țigara pe care i-o păstrase și au tăiet-o spre casă.

Din câte auzisem eu lumea vorbind prin tramvaie, știam că cei doi s-au despărțit. Mare mi-a fost surprinderea să-i văd pe cei doi, Prigoană și Bahmuțeanca, împreună!

Nu știu ce căuta Bahmuțeanca în farmacie, dar pot să presupun că ceva medicamente pentru copii (la cât era de îngrijorată) sau prezervative (la cât de repede împuiază)!

Acum, eu nu era să stau cu mâinile’n sân! Am făcut ceva poze! Nu le căutați pe blog, că nu le public.

Ofer exclusivitate pentru una din pozele făcute în această seară, dar vreau să știu cine-i interesat și cât oferă. Cei interesați sunt rugați să-și facă cunoscută oferta într-un comentariu public la acest articol. Ofertele venite pe alte canale nu vor fi luate în seamă de nimeni.

P.S. Tot în seara asta, în timp ce mă uitam pierdut pe geamul autobuzului gândindu-mă dacă și cum să scriu acest articol, o gagicuță mi-a zâmbit, apoi mi-a făcut cu ochiul, dintr-o mașină de expertă în pardosele, parcă știa că avusesem o discuție despre gagici singure cu mașină, chiar cu câteva minute în urmă!

Anunțuri

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s