Eu am o combină frigorifică Bosch care funcționează fără a-mi face nici cea mai mică problemă de mai bine de 18 ani. Sunt zile în care mă oftic pentru că nu-mi dă ocazia să fiu nevoit să o schimb cu ceva mai modern.

Chiar i-am făcut și un calcul al consumului de energie pe perioada unui an întreg și a consumat cu fix 10 kWh mai puțin decât scria pe etichetă că ar fi consumul ei mediu anual: 184kWh.

Am cumpărat această combină frigorifică din întâmplare. Făcusem un credit de consum pentru o altă combină frigorifică Gorenje, ceva mai scumpă și cu ceva mai multe funcții utile, cum ar fi aceea de a face cuburi de gheață.

În ziua livrării, am fost sunați de la Flanco pentru a fi informați că singura combină frigorifică din modelul comandat care mai era pe stoc s-a deteriorat la încărcare, autostivuitorul a scăpat-o pe jos, prin urmare am fost chemați în magazin să ne alegem altceva de aceeași valoare. Așa ne-am ales cu o combină Bosch care după 18 ani funcționează ca în prima zi.

În funcție de ce am auzit de la unii sau alții, dar și în funcție de ce am pățit eu pe pielea mea, am ajuns la un clasament al celor mai buni producători de combine frigorifice.

Bosch

BSH Electrocasnice – București

BSH Electrocasnice, divizia de electrocasnice din cadrul Grupului Bosch, este prezentă pe piaţa din România din anul 1999. Bosch este marca de aparate electrocasnice numărul unu în Europa, ce asigură întotdeauna performanța absolută, pentru a vă face viața de zi cu zi mai ușoară. Cu aparatele noastre electrocasnice, promitem întotdeauna calitate fără compromis, perfecţiune tehnică şi fiabilitate absolută.

Sursa: bosch.ro

Cea mai apreciata combină frigorifica Bosch din România este

Combina frigorifica Bosch KGE39ALCA, 343 l, Clasa C

Iluminarea LED: menține conținutul frigiderului tău în lumina reflectoarelor.

Protejează alimentele deja congelate de la decongelare.

Două circuite separate de răcire sunt mai confortabile și economisesc energie.

FreshSense: condiții perfecte pentru depozitare.

Vezi preț!

Iluminarea cu LED aduce un concept complet nou de iluminare în frigiderul tău, asigurând o lumină uniformă în interior. Iluminarea LED utilizează mai puțină electricitate decât sursele convenționale de iluminat și durează pe toată durata de funcționare a aparatului.

Pentru a păstra vitaminele, valoarea nutritivă, aspectul și aroma, produsele alimentare trebuie să fie congelate cât mai rapid. Cu funcția automată de Supercongelare, poți congela mai rapid alimentele de dimensiuni mici, protejând în același timp alimentele deja congelate de la decongelare.

Congelatorul detectează creșterea temperaturii și își reglează automat temperatura pentru a garanta cele mai bune condiții de depozitare. O decongelare mai rară implică mai puțină muncă și mai multă eficiență energetică.

Necesitatea de a dezgheța în mod constant congelatorul tău convențional nu implică doar o investiție de timp, ci și de energie. Tehnologia LowFrost reduce cantitatea de gheață care se formează în congelatorul tău, eliminând necesitatea dezghețării frecvente. În cazul în care este necesară dezghețarea, congelatoarele noastre dotate cu tehnologie LowFrost au un orificiu practic la baza aparatului pentru evacuarea rapidă a apei rezultate în urma dezghețării.

Alege un congelator care are grijă de tine și de el. O decongelare mai rară implică mai puțină muncă și mai multă eficiență energetică.

În aparatele cu circuite separate de răcire, secțiunile de răcire și congelare pot fi controlate separat. Comenzile electronice ușor de utilizat îți permit să reglezi temperaturile separat. Un frigider care știe cum să rămână rece.

Prin activarea funcției de răcire rapidă SuperCooling înainte de a merge la cumpărături, temperatura din frigider este scăzută pentru o perioadă scurtă de timp, astfel încât alimentele proaspăt achiziționate să fie păstrate la temperatura adecvată. Pentru a preveni consumul de energie, funcția revine automat după aproximativ 6 ore. Un frigider care știe cum să rămână rece.

Datorită condițiilor optime de depozitare, alimentele tale își păstrează consistența ideală; de exemplu, înghețata nu este nici prea moale, nici prea tare. Temperatura constantă în interiorul frigiderului este un factor decisiv pentru mai multă prospețime și savoare. Senzorii FreshSense monitorizează în mod constant temperatura ambientală din frigider și congelator. Rezultatul este o temperatură constantă în interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioară.

Electrolux

Electrolux AB (cunoscut frecvent ca Electrolux, suedeză: [ɛˈlɛ̂kːtrʊˌlɵks, –––ˈ–]) este o companie producătoare de electrocasnice din Suedia. Compania este al doilea mare producător mondial de electrocasnice, după Whirlpool. Electrolux este producător de aspiratoare, mașini de spălat, congelatoare și frigidere, iar printre mărcile sale se numără AEG, Zanussi, Eureka și Frigidaire.

Cea mai apreciată combina frigorifică Electrolux de pe la noi este:

Combina frigorifica Electrolux LNT7ME34G1, 366 l, Clasa E

  • DesignLine: Aspectul premium al combinei frigorifice completează perfect bucătăria moderna cu liniile sale curate și designul complet plat
  • TwinTech® : Sistemul inteligent de răcire duala TwinTech® No Frost menține alimentele proaspete
  • Extra Chill: Menține calitatea, gustul si prospețimea mezelurilor și brânzeturilor cu ajutorul sertarului Extra Chill
Vezi preț!

BEKO

Brandul Beko face parte din primele 3 cele mai mari branduri din piața europeana de electrocasnice. Totodată, Beko este partenerul ce oferă numele echipei masculine de baschet Fenerbahce, precum si furnizorul oficial al Campionatului European League of Legends (LEC).

Beko și-a asumat în ultimii ani ca prioritate promovarea unui stil de viata sănătos, contribuind la conștientizarea importantei acestuia si dezvoltând produse care vin in ajutorul celor preocupați de sănătate. Misiunea actuala a brandului este „un stil de viata cu adevărat sănătos este posibil numai pe o planeta sanatoasa”. Beko se angajează sa protejeze planeta prin proiectarea și fabricarea de produse eficiente din punct de vedere energetic și investind în dezvoltarea unui mod de producție centrat pe folosirea sustenabila a resurselor.

Beko a intrat în portofoliul Arctic în 2003, la scurt timp după preluarea pachetului majoritar al Arctic de către grupul Arcelik.

Cea mai apreciată combină frigorifică Beko este:

Combina frigorifica Beko RCNA406E60XBN, Neo Frost, 362 l, Clasa C

  • Compresorul ProSmart Inverter asigura o functionare ultra-silentioasa la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica
  • Compartiment cu temperatura de 0°C, ideal pentru carne proaspătă, peste și alimente cu o durata de viata mai scurtă
  • Display touch control: afișajul electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele răcitor și congelator
Vezi preț!

În concluzie, topul celor 3 producători de combine frigorifice care mi-au atras atenția în acest an ar fi:

  1. Bosch
  2. Electrolux
  3. Beko

Dacă ți-a fost pe plac articolul, nu uita să folosești butoanele de mai jos pentru a-l distribui!

Twitter  Facebook  WhatsApp  LinkedIn  

Poți publica un advertorial pe blog

Află tot ceea ce trebuie să știi despre Advertorialele SEO

Publică un advertorial

Lasă un răspuns

Acest articol are un comentariu

  1. Stefan

    Aici e discutabil… majoritatea producătorilor pun accent pe cantitate și nu pe calitate.